Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo društvo

Olja iz 'Ljubav je na selu' otvorila je butik u Splitu, pogledajte kakvu kreaciju je nosila Bahra

Otvorenje Skandal trgovine Olje Einfalt u društvu zvijezda Ljubav je na selu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/9
20.06.2021.
u 10:58

Na otvorenje su došli i njezini kolege i prijatelji iz "Ljubav je na selu", a najviše pažnje privukla je Bahra Zahirović koja je nosila neobičnu modnu kombinaciju s Oljinim potpisom.

Umjetnica i modna dizajnerica Olja Einfalt, koju smo gledali u showovima "Večera za 5" i "Ljubav je na selu" sinoć je u centru Splita otvorila svoj modni butik Skandal. Na otvorenje su došli i njezini kolege i prijatelji iz "Ljubav je na selu", a najviše pažnje privukla je Bahra Zahirović koja je nosila neobičnu modnu kombinaciju s Oljinim potpisom. Podršku su Olji, koja sebe zove i vampiricom, došli dati i Željan i Mara koje smo gledali u 13. sezoni showa, a među uzvanicama bila je i nova voditeljica showa Anita Martinović koja je također nosila Oljinu kreaciju.

Olja je na početku otvaranja izvela i zanimljiv performans a nedavno je dala naslutiti i kako bismo ju mogli gledati u jednom novom showu u Srbiji i nagađa se kako je riječ o realityju Zadruga. Ova umjetnica se suočava trenutno i sa jednom sudskom bitkom. Naime, protiv nje se vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija i iako je u teškoj situaciji Olja je uvijek pozitivna i ništa ne može slomiti njezin pozitivan duh.

- Nije me strah zatvora, jer smatram da me nemaju za što zatvoriti. Nisam se uopće bavila financijama firme, već sam bila okupirana rješavanjem problema u dizajnu i proizvodnji. Ja sam zapravo u cijeloj priči gubitnica! Sve sam izgubila. Uz firmu sam izgubila i muža kojeg sam jako voljela. Nikome nisam napravila zlo. Osjećam strašnu bol i tjeskobu, te neopisivu gorčinu kad se sjetim svega toga. Nama se dogodila tragedija! Radili smo stalno od jutra do sutra, imali zaposleno preko sto ljudi u firmi i raznih kadrova. Bili smo dugi niz godina uredni u svim plaćanjima prema svima i isplaćivali solidne plaće. - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju nakon zadnjeg sudskog ročišta koje je bilo nedavno.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

 

Komentara 7

RO
RogaBabaroga
11:15 20.06.2021.

Bože, kome vi dajete medijski prostor😱

DU
Deleted user
11:16 20.06.2021.

Izgleda kao nešto čime se Plenki i Njonjo igraju u krevetu...

VH
volim.hrvatsku65
15:48 20.06.2021.

Zamislite, nju imati za zenu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije