Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U braku od 2016.

Šuškalo se kako slavna glumica vara supruga, ali ovaj trenutak strasti među njima govori suprotno

Foto: profimedia
1/8
19.06.2021.
u 20:45

Margot Robbie navodno je bila nevjerna suprugu Tomu i postojale su nesuglasice među njima, a sada su snimljeni na odmoru u Meksiku gdje su na plaži razmjenjivali nježnosti.

Glumica Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerlyjem na odmoru je u Meksiku i paparazzi su ih snimili dok su izmjenjivali nježnosti na plaži čime su ušutkali glasine kako postoje problemi u njihovom braku. Glumica koju smo gledali i u filmu "Bilo jednom...u Hollywoodu" prema pisanju nekih američkih portala navodno je bila nevjerna svom suprugu za kojeg se udala 2016. godine, a njihova ljubav rodila se tijekom snimanja filma "Francuska suita".

Šuškalo se kako je ova 31-godišnja glumica imala aferu s 52-godišnjim kolegom Willom Smithom, a pisalo se i da se sastajala s glumcem Paulom Mescalom s kojim je navodno viđena i na romantičnoj večeri. Nove fotografije demantiraju tračeve o nevjeri slavne glumice jer uživa u romantičnom odmoru sa suprugom. U jednom intervju prije godinu dana ispričala je i kakav je njihov brak.

- Jako se dobro slažemo pa mi je teško povjerovati da svi parovi nemaju takav odnos. Super je i što možemo raditi zajedno i razgovarati o poslu pa je onda i rad mnogo zabavniji - rekla je tada. Dodala je kako je jedina stvar koja smeta njenom suprugu njezin plišani zec kojeg još uvijek ima i drži ga na krevetu i Tom smatra kako nije baš normalno da spava s plišancem kojeg ima od malena.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
03:17 20.06.2021.

Slavna? Gdje to? Doduse zivim u USA ali imam srecu kaj zam iz Zagreba pa mogu procitati u vecernjaku tko je tu slavan. Pitao sam par ljudi ali nitko nilad cuo.. Ni za nju, ni za supruga, ali ni za film po kojem je slavna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije