Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pisalo se o romansi

Odvjetnica Johnnyja Deppa otkrila kako se i nakon suđenja čuje s njim: 'Dopisujemo se'

Johnny Depp - Amber Heard Trial
Foto: Cliff Owen - CNP
1/11
03.06.2023.
u 22:00

Mnogi novinski natpisi sugerirali su kako su Depp i odvjetnica zajedno, no ona ni u jednom trenutku nije potvrdila da je između njih bilo ičega. Sada se oglasila odvjetnica te otkrila kako stvari stoje danas.

Tijekom suđenja između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, o kojem se mnogo govorilo, neočekivana zvijezda bila je lijepa odvjetnica slavnog glumca Camille Vasquez. Mnogi novinski natpisi sugerirali su kako su Depp i odvjetnica zajedno, no ona ni u jednom trenutku nije potvrdila da je između njih bilo ičega.

No, sada je za magazin People otkrila da je i dalje u kontaktu s Deppom. 

- Posljednji put sam s Deppom telefonski razgovarala prije nekoliko mjeseci, ali često se dopisujemo. Postoji grupa nas koja se dopisuje s njim i šalje mu e-mailove, čestitali smo mu na uspjehu koji je postigao u posljednjih godinu dana. Bliži mu se veliki rođendan, 9. lipnja proslavit će 60 godina, pa sam sigurna da će slaviti s imobiliziranom nogom jer, kao što ste vidjeli, zadobio je ozljedu gležnja, sumnja se na prijelom - rekla je Camille. 

Naime, Johnny je nakon premijere filma Jeanne du Barry u Cannesu imao nezgodu s gležnjem. Zbog prijeloma i oporavka odgodio je američku turneju sa svojim bendom. 

VEZANI ČLANCI:

Camille kaže da se odvjetnički tim koji je prije godinu dana pobijedio u milijun dolara vrijednom pravnom sporu nazvao Crni biser, po jedrenjaku Jacka Sparrowa, Deppova lika iz Pirata s Kariba. Tako im se zove grupa u kojoj komuniciraju.

- Tako sam ponosna na posao koji smo obavili. Nisam sve ja radila, ovo je sjajan tim sa suradnicima koji su se potrudili da obave posao koliko su god mogli. Još uvijek smo zajedno i brinemo jedni za druge - kazala je Vasquez.

Podsjetimo, prošle godine pojavile su se fotografije na kojima su Depp i Vasquez izrazito prisni koje su i pokrenule ove natpise.

Dodajmo da je prošle godine, nakon 23 dana saslušanja, svjedoka i dokaza, sudska trakavica između bivših supružnika, glumca Johnnyja Deppa i glumice Amber Heard  završila tako da je Depp dobio tužbu. 

Porota je jednoglasnom presudom odlučila u korist Johnnyja Deppa. Odlučili su da je Amber klevetala Deppa i da mu bivša supruga mora platiti 15 milijuna dolara. Slavila je i Amber kojoj Johnny mora platiti 2 milijuna dolara jer ju je njegov odvjetnik oklevetao kada je njene optužbe za zlostavljanje nazvao lažnima. 

VIDEO Josipa Lisac: 'Jako me boljelo. Još uvijek sam daleko od izlječenja'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije