Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svestrani glazbenik

Matija Cvek oduševio pratitelje kulinarskim umijećem, javila mu se i Mia Dimšić: 'Oženit ćemo te'

Foto: Instagram
1/9
02.06.2023.
u 16:30

Ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja, a komplimente su mu uputili i kolege s glazbene scene

Matija Cvek (30) već je nebrojeno puta dokazao koliko je talentiran za glazbu, a svojom najnovijom objavom na Instagramu pokazao je i da se odlično snalazi u kuhinji. Glazbenik je pozirao u kuhinji prekriven pregačom dok u ruci drži četiri slasna burgera koje je sam napravio. - Brijica - napisao je tek kratko Cvek u opisu fotografije koje je prikupila nešto manje od četiri tisuće lajkova. Ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja, a komplimente su mu uputili i kolege s glazbene scene. Među njima je i Mia Dimšić. - Ženit ćemo te svi🔥 - poručila je Mia svom kolegi na što je on u šali uzvratio "Ma ne treba, fala" i dodao emotikon srca.

Oduševljena je bila i kolumnistica Andrea Andrassy, ali i Vjeko Ključarić. Pjevač Marko Kutlić u komentarima je ostavio emotikon koji plače od smijeha, a ubrzo je uslijedio i Matijin odgovor. - Zovem hejtere na burger. Meso friško od prije 10 dana - poručio mu je Cvek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Inače, Cvek je jedan od najtalentiranijih i najuspješnijih mladih glazbenika na hrvatskoj sceni. Prošle je godine osvojio dva Porina za najbolji pop album i najbolje muško izvođenje pjesme za svoj hit 'Ptice', a njegov duet 'Trebaš li me' s Eni Jurišić u nekoliko je navrata proglašen hitom godine. U travnju ove godine nagrađen je i Porinom u kategoriji pjesma godine. 

 Matija uživo nastupa sa svojim bendom The Funkensteins, a kad nije na pozornici vrijeme rado provodi u prirodi gdje puni baterije za nastupe kojima oduševljava svoju mnogobrojnu publiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

 

 

VIDEO Josipa Lisac: 'Jako me boljelo. Još uvijek sam daleko od izlječenja'

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ED
edvardl
17:35 02.06.2023.

Tko je taj????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije