Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJUNAŠ

Odustao na pitanju za 32 tisuće kuna o glazbenoj ljestvici, znate li odgovor?

Tko želi biti milijunaš
Foto: HRT/Screenshot
1/6
10.12.2020.
u 21:29

Pitanje za 32 tisuće kuna izazvalo mu je najviše glavobolje. "Što se pjevalo prije "re", prije nego što je "do" postao "do"? Ponuđeni odgovori bili su et, it, ot i ut, a natjecatelju nije pomogao ni džoker pola, pola, jer nije znao odgovor - ut.

Današnje izdanje kviza "Tko želi biti millijunaš" donijelo je nastupe dvojice igrača, a prvi je nastupio Ivica Žuro iz SPlita koji je osvojio 64 tisuće kuna. 

Prvi džoker iskoristio je već na pitanju za 4000 kuna koje je glasilo "Čija se državna hima zove "Europa"? Ponuđeni odgovori bili su sjevernomakedonska,  kosovska, slovenska ili crnogorska. Pitanje je prešao uz pomoć džokera Tri znalca. 

Na pitanju za 32 tisuće kuna iskoristio je dva džokera.  "Tko započinje "jedno divno prijateljstvo" u posljednjim sekundama Casablance", pitao ga je Tarik,  a Ivica je prvo pitao džokera zovi, koji mu je kazao kako se radi o Amerikancu i Francuzu. No, natjecatelj je htio biti siguran pa je iskoristio i džoker pola, pola i točno odgovorio na pitanje. Nakon što je točno odgovorio i na iduće pitanje, otišao je kući sa 64 tisuće kuna. 

Idući natjecatelj bio je Marijan Komesarović iz Zagreba, koji je imao nešto manje sreće. Nakon što je na pitanju za 4000 tisuće kuna zvao poznatog redatelja i kvizaša Marija Kovača, koji mu je točno odgovorio na pitanje o biografiji  Arsena Dedića koju je napisao Zlatko Gall, iskoristio je i znalce na pitanju o tome koga je napala Koalicija voljnih, a odgovor je bio Irak. 

Foto: HRT/Screenshot

Pitanje za 32 tisuće kuna izazvalo mu je najviše glavobolje. "Što se pjevalo prije "re", prije nego što je "do" postao "do"? Ponuđeni odgovori bili su et, it, ot i ut, a natjecatelju nije pomogao ni džoker pola, pola, jer nije znao odgovor - ut.

- Tonovi solmizacije nazvani su po stihovima srednjevjekovne himne Ivanu Krsitelju, objasnio je voditelj Tarik Filipović. 

Komentara 12

K1
Kalimero_12
22:12 10.12.2020.

tko još gleda to smeće sa imbecilom tarikom ?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:03 10.12.2020.

ne bih znao odgovor na to pitanje ni nakon pregleda po internetu, kamoli ovako. Pitanja su užasno teška.

FI
Fike
23:17 11.12.2020.

Pitanje nije moglo biti lakse, znao sam ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije