Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dobar dan šašavice'

Nina Badrić objavila fotografiju iz svog doma, fanovima upalo u oko božićno drvce

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/6
10.12.2020.
u 18:16

- Božićno drvce koje miriše na djetinjstvo. Ne znam zašto, ali tako me sjetilo na ono nekad, komentirala je jedna Ninina prijateljica

Nina Badrić na Instagramu je pratiteljima pokazala dio svog zagrebačkog stana. Na fotografiji su u prvom planu jabuke i sok, a u pozadini se vidi božićno drvce.

- Dobar dan, šašavice, napisala je Nina pokraj fotografije, a fanovii su komentirali njeno drvce.

Foto: Instagram screenshot

- Božićno drvce koje miriše na djetinjstvo. Ne znam zašto, ali tako me sjetilo na ono nekad, komentirala je jedna Ninina prijateljica. 

Pjevačica na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svog života. Ljetos je tako pokazala kako izgleda njen stan na Hvaru, a prije nekoliko dana objavila je i svoje fotografije stare 29 godina.

Nina Badrić
1/6

-  ‘91 kad sam bila top model!, napisala je Nina pokraaj fotografije, koju je popratila pjesmo "Marina" Prljavog kazališta. Naravno, za fotografiju je odmah dobila brojne komplimente. - Top modeli zauvijek ostaju top modeli, napisao joj je voditelj Dalibor Petko, dok joj je Lepa Brena poručila da je lijepa lutka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije