Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor uz najdraže

Obiteljska idila domaćeg pjevača: 'Tribunj nas je spojio, tu je naša oaza'

10.07.2016., Tribunj - Djani Stipanicev sa suprugom Nelli i kcerkama Larom i Karlom odmara se, kupa i uziva u rodnom Tribunju. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
13.07.2016.
u 10:30

Đani Stipaničev i supruga Nelli s kćerima Karlom i Lanom cijelo ljeto borave u mjestu u kojem su se na Magarećim trkama 2002. i zaljubili

Čim završi školska godina, naša obitelj seli se u ljetnu bazu u Tribunj. Uostalom, tu je i počela naša obiteljska priča, s obzirom na to da je supruga Nelli “kapitulirala” prije 14 godina kada smo se upoznali na čuvenim tribunjskim Magarećim trkama – kaže nam tenor Đani Stipaničev (47).

Đanijevi su roditelji iz Tribunja, mjesta pokraj Vodica, a Zagrepčanka Nelli (37) tamo je s obitelji svake godine dolazila na ljetovanje. Par se vjenčao nakon manje od godinu dana veze 2003.

– Vjenčali smo se prvog dana ljeta. Sve nam je odmah bilo jasno pa nismo imali što čekati – kaže Đani. Ljubav prema Tribunju naslijedile su i njihove kćeri Karla (12) i Lana (10).

Sluša se Justin Bieber

– One obožavaju Tribunj. Već su velike cure, imaju svoje društvo s kojim idu na kupanje, tako da ih jedva nagovorimo da se druže s nama. Pomalo im već možemo staviti “soli na rep”. Tko zna, možda i one upoznaju nekog naočitog mladića na budućim Magarećim trkama – sa smiješkom će tata.

Djevojke su od njega naslijedile i glazbeni talent pa Karla u glazbenoj školi svira klavir, a Lana flautu.

– Supruga i ja ne bismo ih forsirali da nisu same izrazile želju za sviranjem. Kako su počele, uskoro bi me mogle i pratiti na nekom od koncerata – kaže Đani koji će večeras nastupiti na koncertu Četiri tenora u Klovićevim dvorima u Zagrebu.

– Karla i Lana za sada ne dijele moju ljubav prema dalmatinskoj pismi. U automobilu se najčešće sluša njihova glazba, tako da smo supruga i ja naučili sve hitove Taylor Swift, Justina Biebera i drugih stranih izvođača. Od domaćih vole Dječake, pogotovo njihovu pjesmu “Bile starke” – dodao je Đani.

Pjevač ne žali što kao tipičan Dalmatinac nikad nije pjevao “Rodija se sin”.

Blažen među ženama

– Ne znam ni kako bih se navikao na još jednog muškarca u kući. Blažen sam među ženama – iskreno će. Obitelj Stipaničev prije šest godina preselila se u Samobor, u kojem su kupili kuću. Tamo supruga Nelli radi kao viša sudska savjetnica na Općinskom sudu. – Presretni smo. Sve nam je blizu pa moje cure u školu, odnosno na posao idu pješice. Kad trebamo do Zagreba, stignemo za 20 minuta vožnje. A ne trebam ni spominjati koliko je u Samoboru mirnije – zaključio je Đani. 

>>Rasprodan koncert Četiri tenora

Komentara 1

CI
cika123
23:47 13.07.2016.

Neka ljudi uživaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije