Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Veličanstveno suzvučje Četiri tenora u okviru 35. večeri na Griču

- O sole mio, Besame Mucho, Un amore grando, ali i Adio Splite moj, orit će se iz atrija Galerije Klovićevih dvora - poručuje splitski tenor Marko Pecotić Peco
01. srpnja 2016. u 09:50 1149 prikaza
Četiri tenora
Foto: Promo foto

Kako je nastupati solo i uživati na estradnoj vjetrometini imao se prigodu uvjeriti splitski pjevač Marko Pecotić Peco, jedan od Četiri tenora koji će zajedno s kolegama: Đanijem Stipaničevim, Marko Škugorom i Vladom Garićem nastupiti na prvom samostalnom koncertu Četiri tenora 13. srpnja u 20 sati u atriju Klovićevih dvora.

Bit će to večer prilagođena ukusima publike koja će moći uživati u skadbama za dušu od klasike do šansone i ljubavnih balada, izvedbama pjesama poput 'O sole mio', 'Un amore cosi grande', 'Besame mucho', 'Angels' 'Adio Splite moj', ali i pjesmama  popularne Adele, koje posebno voli izvoditi upravo on - poznati splitski pjevač, član klape Iskon, tenor Marko Pecotić Peco.

 Četiri tenora Četiri tenora u atriju galerije Klovićevih dvora Glazbena raskoš od kancona i arija do Adele Četiri tenora Garantirano dobar provod Već danas rezervirajte ulaznicu za koncert Četiri tenora Četiri tenora Splitska banka vas vodi na Četiri tenora Osvojite ulaznice za koncert Četiri tenora

Nakon četiri godine samostalne karijere Marko se vratio klapi Iskon u kojoj je ranije nastupao osam godina, a nedavno je s istom Klapom gostovao i u SAD-u. 

- U svojoj solo karijeri jednako sam uživao i mogu se pohvaliti da imam i jedan apsolutni hit - pjesmu za seriju 'Larin izbor' kao i prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu. Ostvario sam neke svoje ciljeve, otpočeo suradnju s klapom 'Sveti Mihovil' koja djeluje pri policiji te klapom 'Sveti Juraj'. No ubrzo sam shvatio da mi je pjevanje s mojom klapom Iskon nekako najdraže. Mogu reći da sam žudio za povratkom u Iskon i vratio sam se svojim gitaristom Vedranom Roguljićem i bubnjarom Duškom Radićem. Kolege su me dočekali s veseljem. Rekao bih da smo zajedno jači jer mi u klapi Iskon uvijek smo pokušavali biti drugačiji. Nastup s Četiri tenora veliki je izazov i unaprijed se veselim publici u Zagrebu i ostalim mjestima gdje ćemo ove godine nastupiti. Zato pozivam publiku da nam se pridruži i bude dio događaja koji će zasigurno obilježiti ne samo Večeri na Griču već i karijeru nas Četvorice tenora –poručuje popularni Peco.

Budući da je broj mjesta u gledalištu ograničen požurite kupiti svoju ulaznicu bilo u sustavu Eventima ili u Scardoni na adresi Srebrnjak 64 prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja.

Učenici prvog dana škole
POTVRDILO MINISTARSTVO
Stigla je konačna odluka: Učenici idu na tjedan dana dulje zimske praznike ove godine
Zaklada Novo Sutra
Altruizam, a ne egoizam
Projekt koji će pogurati čitavu generaciju mladih