Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri tenora

Proslavljeni tenor Đani Stipaničev

Četiri tenora
Foto: Promo foto
1/8
14.06.2016.
u 09:28

Jedan od članova Četiri tenora je već prepoznatljivi Đani Stipaničev, poznati kazališni tenor – bariton i zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala

Glazbeni put Đani započinje u klapi Dalmati koja mu je bila od velike pomoći za posao kojim se danas bavi.

Proslavljeni kazališni tenor nastupao je i istaknuo se u mnogim kazališnim i pjevačkim nastupima. Iza sebe ima i veliki niz osvojenih glazbenih nagrada za svoj dosadašnji  talentirani rad.

Ljubitelji dalmatinske glazbe svaki su put iznova oduševljeni njegovim emotivnim i besprijekornim izvedbama. Pjesme mu se redovito nalaze na hrvatskim top listama. 'Bajke', 'Bogu fala da si tu ', 'Dalmacijo od kamena', 'Vilo moja', 'Budi noćas mirno more' samo su mali broj u nizu njegovih hitova.

 

Ove godine Đani iza sebe ima već mnogo odrađenih nastupa, od toga su dva odrađena u K.D. Lisinski. Zadnji spomenuti nastup je bio na koncertu Klape u Lisinskom gdje su prvi put predstavljena Četiri tenora koji su oduševili publiku.

Pozivamo vas da budete dio velike priče 13. srpnja kada Četiri tenora po prvi put imaju samostalni nastup u atriju Galerije Klovićevih dvora u Zagrebu. Uz Đanija nastupaju još trojica članova tenora: Marko Škugor, Marko Pecotić te Vlado Garić.

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj i preuzmite svoje ulaznice na eventim.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije