Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET SIN!

Marko Škugor: kad vidite ženu kako se muči dok rađa, volite je još više

18.06.2016.
u 21:10

Nakon sina Andrije šibenski je tenor dobio i malog Petra. I ovaj je put bio na porođaju najveća potpora supruzi Ivani

Šibenski tenor Marko Škugor drugi put slavi rođenje sina. Supruga Ivana u četvrtak je rodila malog Petra, teškog 2820 grama i dugačkog 49 centimetara. Porođaj je protekao bez problema, a prisutan je bio i Marko, koji je supruzi bio podrška i kod rođenja prvog sina Andrije.

– Neki ne žele biti na porođaju, no meni to nije bio problem, a nije mi bilo ni prvi put. Pogotovo ne sada kad je Ivana u rađaonici bila gotovo pet sati, a većinu tog vremena je ležala sama. Stoga joj je moja prisutnost bila dragocjena. Kad vidite ženu kako se muči tijekom porođaja, volite je još više, kazao nam je presretni Marko, koji se fotografijom svog nasljednika pohvalio na Facebooku, i odmah dobio puno lajkova i čestitki fanova i prijatelja. Mali Petar nije dobio ime po članu obitelji, nego su ga mama i tata izabrali nakon dugo vijećanja. Izlazak mame i brace nestrpljivo čeka i 2,5 godišnji Andrija, koji je prvo bio malo ljubomoran, no sada je sretan.

– Cijelo je vrijeme govorio da neće brata, a sada govori kako će ljubiti bebu i voziti je na svom motoru – kaže Marko. Obitelj Škugor tako je dobila još jednog muškog člana, a Marko već razmišlja kako bi za koju godinu mogli osnovati i svoju klapu. – Andrija jako voli glazbu i uvijek pjeva po kući. Najdraži pjevač mu je Petar Grašo. Obožava njegovu novu pjesmu “Srce za vodiča”, a omiljena mu je i “Dobra večer prijatelji” klape Iskon. Zna zapjevati i moju pjesmu “Srce južnjačko”. On je veselo dijete, koje nam je svima inspiracija. Ne sumnjam da će takav biti i mali Petar – kaže Škugor.

Kako to obično biva, rođenje sina proslavit će uz pečenog odojka, druženje i pjesmu. Na fešti zbog obveza neće moći biti Škugorovi kolege Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco i Vladimir Garić, s kojima će se i te kako družiti ovog ljeta na nizu koncerata u sklopu projekta Četiri tenora. Prvi ih nastup očekuje 13. srpnja u atriju Galerije Klovićevih dvora, a 21. srpnja su na trsatskoj Gradini.

– Pao mi je kamen sa srca i spremno dočekujem nove nastupe. Pitaju me sad mnogi bih li volio imati i kćer. Zasad smo presretni s dva sina. Imati djecu velika je obveza, a iskreno, i ubija me ta neizvjesnost do porođaja – kazao je Škugor.

>> Šibenski slavuj Marko Škugor

Komentara 1

DU
Deleted user
21:48 18.06.2016.

Volite ju, koga što nju, volite je, je nesipravno, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije