Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo snimanje “Zvijezda”

Nina, Grašo i Huljić sjajno se zabavljaju u Beogradu

Foto: RTL
1/2
15.09.2018.
u 07:00

U žiriju će sjediti Tonči Huljić, Jacques Houdek, Petar Grašo i Nina Badrić, a Andrea Andrassy bit će glas naroda u RTL-ovu showu

Nakon uspješne prve sezone glazbenog showa “Zvijezde” uskoro nas na RTL-u očekuje i druga u kojoj nećemo samo gledati nove talentirane pojedince, već i nove članove žirija koji će odlučiti o njihovoj sudbini. Umjesto Massima Savića, Tonyja Cetinskog, Gorana Lisice Foxa, Mirele Priselac Remi i Maje Bajamić, ovu nezahvalnu ulogu da između više od dvije i pol tisuće kandidata izaberu najboljeg ovaj put imat će druga uspješna glazbena petorka Hrvatske.

Tako će Tonči Huljić, Jacques Houdek, Petar Grašo i Nina Badrić mentorirati i savjetovati natjecatelje, dok je Andrei Andrassy povjerena uloga “glasa naroda”. Snimanje se odvija u Beogradu i, koliko smo uspjeli doznati, spomenuta ekipa na čelu s voditeljicom showa, glumicom Petrom Dugandžić, odlično se zabavlja u srpskoj metropoli.

– Prvi put radim ovako nešto, prvi put sam u žiriju nekog showa na ovakav način. Drago mi je da mogu komentirati mlade ljude i iskazati svoje mišljenje, a trudim se biti konstruktivan. Naša je uloga da svim tim kandidatima kažemo da, ako i ne prođu dalje, ipak nastave slijediti svoje snove – kaže Petar Grašo.

Što se Nininih očekivanja od kandidata, osobito pobjednika, tiče, njezina je želja da ostvare što dugotrajniju i kvalitetniju karijeru. – Bila bih najsretnija kada bi pobjednik RTL-ovih “Zvijezda” krenuo prema jednoj velikoj karijeri i kada bismo napokon na glazbenoj sceni dobili jednu mladu osobu koja bi plijenila pažnju sljedećih 20-30 godina i stvarala neke svoje kriterije. Mislim da bi to bio najveći ponos – objasnila je. Presudnu ulogu na tom putu svakako imaju talent i karizma kandidata što je nedavno potvrdio i Jacques Houdek.

– Prvo i osnovno što ću gledati kod kandidata je talent, a nakon toga, s obzirom na to da je riječ o showu koji se zove “Zvijezde”, tražit ću i onaj neki zvjezdani moment. Jako su bitne karizma i energija kojima kandidati zrače – poručio je Jacques.

Komentara 12

IL
ilijan
07:38 15.09.2018.

Ni ne vracajte se ostavite tamo

SA
samoborka
08:24 15.09.2018.

Eh da...Hrvatski pjevaci, glumci, kao i hrvstski "poduzetnici" umjesto na Sjever i Zapad hrle u Srbiju..Zasto je to tako? Zato sto nemaju znanja, muda, vjestina, kvaliteta..da bi se mogli snaci igdje drugdje nego na Balkanu. I zato je danas Hrvatska,kao i njena estrada i stanje gospodarstva; na papiru u Europi,u realnosti zacahurena na Balkanu.

GM
guy-martin
07:02 15.09.2018.

Neka tamo i ostanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije