Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA

Nina Badrić blistala u svjetlucavom odijelu: Pokazala figuru nakon prelaska na vegeterijansku prehranu

Nina Badrić
Foto: Promo
1/11
16.07.2021.
u 09:34

Pjevačica Nina Badrić održala je koncert u Nišu, a na pozornici je privlačila poglede u korzetu i plavom blještavom odijelu.

Pjevačica Nina Badrić (49) održala je koncert u Nišu, a pjevačica je na pozornici privlačila poglede u korzetu i blještavom odijelu. Plavo svjetlucavo odijelo i bijeli svjetlucavi korzet isticali su figuru pjevačice. Kombinacijom je istaknula dekolte, a upotpunila ju je nakitom. Nosila je i sandale na visoku petu. 

14, July, 2021, Nis - Concert of Nina Badric at the Summer Stage Nis (Niska Fortress). Nina Bardic. Photo: Dimitrije Nikolic/ATAImages 14, jul, 2021, Nis - Koncert Nine Badric na Letnjoj pozornici Nis (Niska tvrdjava). Photo: Dimitrije Nikolic/ATAImages
Foto: Dimitrije Nikolic/PIXSELL
Dodajmo da je glazbenica nedavno otkrila da je promijenila neke životne navike te da više ne jede meso. „Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

Podsjetimo, Badrić je nedavno proslavila 49. rođendan, a to je obilježila koncertom u Splitu. Tada je nosila dugu bijelu haljinu, a haljinu su za nju dizajnirali Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, poznatiji kao eNVy room. Koncert je nazvala 'Nina pjeva Split', a izvodila je najljepše pjesme Splitskog festivala. "Bože, hvala ti na ovom rođendanu, ovo mi je najbolji rođendan do sada", rekla je tada pjevačica. 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 6

DO
Doktoruma
10:04 16.07.2021.

Pogledaj Severinu koja je rodila, pa onda piši da ova koja nije rodila, izgleda super.

SK
skupiduša
10:09 16.07.2021.

Dosta više Nine i sličnih gluposti, već iskače iz pastete, ne možeš otvoriti novine a da ti se ona ne ukaže!

Avatar salaso
salaso
11:20 16.07.2021.

Ah kad se žena ne uda..slijedi bolest babitis i nikad prežaljeni život u dvoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije