Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beprijekorno dotjerana

Natalija Prica pojavila se u javnosti nakon dužeg izbivanja, pogledajte s kim se družila

Zagreb: Izbor za Miss Universe Hrvatske
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
15.07.2021.
u 12:32

Zagrepčanka Natalija Prica titulu Miss Universe Hrvatske ponijela 2011. godine, a nakon pobjede Hrvatsku je predstavljala na svjetskom izboru u gradu Sao Paolu, u Brazilu.

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade sinoć je održan izbor za Miss Universe Hrvatske 2021. na kojem se laskavom titulom nove misice okrunila 20-godišnja Dubrovkinja Ora Antonija Ivanišević. Na pobjedi joj je među prvima čestitala Natalija Prica (32) koja se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila prije točno deset godina. Odlično raspoložena stomatologinja na izbor je stigla u elegantnoj haljini, a tijekom večeri družila se s bivšim misicama Ivanom Mišurom, Ivanom Delač. Društvo im je pravila i prošlogodišnja pobjednica Mirna Naiia Marić. 

14.07.2021., Zagreb - U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade odrzan je izbor za Miss Universe Hrvatske 2021. Natalija Prica Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija

Inače, Prica je proteklih mjeseci bila u fokusu javnosti zbog bliskosti s preminulim gradonačelnikom Milanom Bandićem. U kakvom su točno odnosu bili nikada nije otkriveno, a u nedavnom intervjuu Natalija je kazala kako je nakon Bandićeve smrti u javnosti objavljeno puno neistina. Natalija se nakon smrti povukla iz javnosti, a posljednji put viđena je upravo na Bandićevom pogrebu početkom ožujka. 

14.07.2021., Zagreb - U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade odrzan je izbor za Miss Universe Hrvatske 2021. Natalija Prica, aktualna miss Mirna Naiia Martic Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija

Podsjetimo, Zagrepčanka je titulu Miss Universe Hrvatske ponijela 2011. godine, a nakon pobjede Hrvatsku je predstavljala na svjetskom izboru u gradu Sao Paolu, u Brazilu. Prije izbora upoznala je Zdravka Mamića i Davora Šukera. "Nosim loptu i dres Davora Šukera, to je za humanitarnu akciju u sklopu izbora. Na loptu su mi se potpisali i Davor Šuker i Zdravko Mamić. Šuker je sigurno jedan od naših najboljih sportaša, a Zdravko Mamić je bio jako pristojan i pristupačan, zahvalna sam mu što mi je omogućio potpise", kazala je tada Prica. Nakon povratka u Hrvatsku udala se za bivšeg vaterpolista i liječnika Ivana Oreškog koji je krajem prošle godine obavijestio javnost da s Pricom ne dijeli adresu te da je postupak rastave braka u tijeku. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
13:04 15.07.2021.

Neg kaj je z onom prijavom o mjestu Bandićeve smrti - zna li se kaj ?

ME
MediciKM
13:16 15.07.2021.

Pustite ženu na miru i dignimo joj spomenik zahvale!

DU
Deleted user
13:31 15.07.2021.

Traži se novi pokrovitelj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije