Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćni izlazak

Nikolina Pišek zna tulumariti, pogledajte kako se rasplesala

Foto: Instagram
1/4
29.06.2019.
u 15:58

Domaća voditeljica Nikolina Pišek zna se dobro zabavljati, a to je dala do znanja na svom Instagramu.

Video tulumarenja u jednom noćnom izlasku osvanuo je na Instagram profilu Nikoline Pišek. Naime, voditeljica se rasplesala na koncertu grupe The Cure, a jedan pratitelj prokomentirao je da zvuči kao - cajka!

Nikolina Pišek često ima spreman sarkastični odgovor na takve komentare na profilima svojih društvenih mreža pa je tako samo uzvratila: 'Da, kako čujete. Obične cajke'. Pjesma na koju voditeljica pleše je "Close to me" popularnog benda The Cure koji je nastupio na ovogodišnjem Inmusic Festivalu. Snimka je sa samog koncerta.

Inače voditeljicu često povezuju s estetskim operacijama, a prošle godine oglasila se na ovu temu i u RTL-ovom Exkluzivu.

– Za puno više me optužuju nego što se zapravo događalo, manje-više sve se to svodi na nekakvo ubrizgavanje lijekova i supstancija. Da biste se održali svježima, ne morate više ići pod nož, dovoljno je da u pauzi za ručak odete malo da vas srede – rekla je Nikolina. Na pitanje pada li joj teško kad čuje neistinu o sebi, Nikolina je rekla:


 

– Ponekad bi me zabolio neki komentar za koji znam da je netočan, možda bi mi najviše znalo zaboljeti kada sam znala čuti da sam loša i nemarna majka. Sad, da mi netko kaže da sam ružna, možda bih mu i povjerovala, a da mi netko kaže da sam glupa, e tu sam dosta samouvjerena i tu znam dobro što jesam. U intervju je rekla i kako voli kad joj je kuća puna djece i prijatelja. 

 

Komentara 5

DJ
DjD
17:05 29.06.2019.

Fuj.

SA
sargu123
17:51 29.06.2019.

Otekle joj usne, tko zna od čega?

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:25 29.06.2019.

Koliko vidim nema baš nikoga s kime bi zaplesala. Ovo baš i nije ples već glupiranje, bilo bi joj vrijeme da nauči nešto plesati i nađe si muškarca s kojim će povremeno izlaziti vani i zaplesati. Šteta, bila je nekadaa lijepa i bistra djevojka. Ovo je tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije