Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Starija kći Nikoline Ristović postala je prava ljepotica! Evo kako danas izgleda

Nikolina i Vidoje Ristović
Foto: Luka Stanzl PIXSELL
1/3
08.04.2019.
u 16:58

Nakon što je Nikolina na Instagramu objavila fotografiju sa svojim kćerima, mnogi pratitelji primijetili su kako je njezina starija kći Hana postala prava ljepotica. Hanina duga valovita kosa i osmijeh podsjetili su ih na Nikolinu u mlađim danima.

Voditeljica Nikolina Ristović s kćerima je posjetila Pariz. Naime, njezina starija kći Hana već neko vrijeme živi u inozemstvu, točnije, studira u Engleskoj pa lijepa voditeljica često s njom putuje.

Nakon što je Nikolina na Instagramu objavila fotografiju sa svojim kćerima, mnogi pratitelji primijetili su kako je njezina starija kći, 21-godišnja Hana, postala prava ljepotica. Hanina duga valovita kosa i osmijeh podsjetili su ih na Nikolinu u mlađim danima.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments needed.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

"Divne ste", "Savršene", "Najdivnije cure", samo su neki od komentara Nikolininih pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe right for complete St Patrick’s experience 🍀

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

 

Nikolina je jednom prilikom za srpske medije otkrila zašto njezine kćeri imaju dva imena: – Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo sam brzo odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćeri bila sam malo neodlučna. Ime Una sviđalo mi se otprije jer sam odmah poslije prvog djeteta željela dati to ime kćeri ako budem imala još jednu – rekla je i dodala: 

– I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odriješene ruke kada je o tome riječ. Jedan od prijedloga bio je Sofija, a budući da starija sestra ima dva imena, onda smo željeli da ih ima i najmlađa. Težila sam uvijek tome da imena budu međunarodna, jer nikada ne znamo gdje će nam život odvesti djecu pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena – zaključila je voditeljica.

 

Komentara 30

80
8.000 eura, 8.000 eura!
19:12 08.04.2019.

A tko su ovi??? Čime su zaslužili prostor na ovom portalu???

KO
koriolis
17:09 08.04.2019.

Tko je Nikolina Ristovic?Prezime mi zvuci,kao da je iz Pasaluka.

DU
Deleted user
18:24 08.04.2019.

Hu d fak is Nikolina Ristović???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije