Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U OBITELJI

Neutješna glumica obratila se javnosti: Molim vas, molite se za moju kćer koja se bori za život!

Foto: Instagaram
1/4
12.04.2020.
u 11:30

Glumica je bez imao ustručavanja ispričala kako je njezina Quincy, koja inače stanuje u Hartfordu (Connecticut), otišla u bolnicu jer se nije dobro osjećala.

Pandemija koronavirusa koja posljednjih tjedana trese svijet još je dan dokaz da kada je zdravlje u pitanju nema podjela na bogate i siromašne. Od COVIDA-19 podjednako obolijevaju svi,a posljednja u nizu koja je svoje probleme podijelila s javnošću je glumica Mia Farrow koja je sve svoje obožavatelje zamolila da, u ovim teškim trenucima, mole za njezinu kći Quincy (26) koja je hospitalizirana zbog zaraze koronavirusom.

Glumica je bez imao ustručavanja ispričala kako je njezina Quincy, koja inače stanuje u Hartfordu (Connecticut), otišla u bolnicu jer se nije dobro osjećala. Ne znajući kako da najbrže dopre do što većeg broja ljudi, Mia Farrow napisala je emotivnu poruku na Twitteru:

"Osobna molba! "Ako biste bili tako ljubazni, biste li mogli poslati mogli poslati molitvu za moju kćer Quincy? Danas nije imala izbora nego otići u bolnicu po pomoć u svojoj borbi protiv koronavirusa."

 

Glumica nije odala kakve je simptome bolesti njezina kći imala ili gdje se i kako mogla zaraziti, no poruka podrške nije nedostajalo. Za nju mole svi članovi velike Mijine obitelji jer Quincy ima trinaestero braće i sestra, sedmero ih je glumica posvojila, među njima i nju i to kada je imala godinu dana. Bilo to je dvije godine nakon što se razdvojila od kontroverznog Woodyja Allena. On je ovih dana ponovno u središtu pozornosti jer je ipak uspio objaviti svoje memoare pod nazivom 'Apropos of Nothing'. Allen se u knjizi osvrnuo na vezu sa Soon Yi, te je poprilično negativno pisao o bivšoj supruzi Miji Farrow i njezinoj reakciji na cijelu situaciju. Isto tako je komentirao i optužbe bivše supruge da je silovao njihovu kći Dylan, za što ga je okrivio i sin, novinar Ronan Farrow. Redatelj navodi i da je Farrow svoju kći Soon Yi, koju je posvojila dok je bila u braku s drugim suprugom Andreom Previnom zlostavljala psihički i fizički, te da nikada nije bila sretna ako bi on komunicirao s njom.

Mia Farrow nije javno komentirala Allenovu knjigu, a sada joj je zdravlje kćeri na prvom mjestu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar antoinette
antoinette
22:31 12.04.2020.

Izvrstan članak, nema ni jedne pravopisne greške. Šalim seeee

UD
udbaškiPsi
16:18 12.04.2020.

provjeri ako ti je kći na respiratoru,zamoli doktore da je skinu s njega..imat će više izgleda za ozdravljenje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije