Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jen je odlučna

Ne možete mjeriti jesam li ja prava žena po tome jesam li majka ili nisam

jennifer aniston justin theroux
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
1/5
27.08.2014.
u 21:00

– Nemam listu stvari koje moram učiniti u životu i koje onda križam da se ne bih osjećala kao promašaj ako nešto s popisa propustim – kazala je Jennifer Aniston

Kad ćeš napokon postati majka, pitanje je koje je sasvim privatno, a opet lako prijeđe preko usta poznanika.

Iritantno je i kad ste anonimna osoba, a pritiscima je sasvim sigurno još teže odoljeti kad ste slavna osoba. Omiljeno je to pitanje kojim novinari zasipaju Jennifer Aniston.

Glumica koju volimo od "Prijatelja" kao as iz rukava za Today.com izvukla je odgovor:

– Nemam listu stvari koje moram učiniti u životu i koje onda križam da se ne bih osjećala kao promašaj ako nešto s popisa propustim. Moja vrijednost ne mjeri se po tome jesam li majka ili nisam – kazala je Jennifer.

>>'Brad ne voli Angelinu, s njom ostaje samo zbog djece'

>>I dalje zaljubljeni! Nakon dugo vremena slavni par u javnosti

Komentara 4

KI
-KIKKI-
13:32 28.08.2014.

Dobro i kaže, mnogi previše razmišljaju o tuđim maternicama, svatko neka živi kako želi dok ne radi drugima štetu.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
23:48 27.08.2014.

Njezine vrjednosti ,pa ova osoba je slaba glumica po čemu je važno što ona misli.

PP
pp
11:00 28.08.2014.

A zašto ne? To što se mnogima danas takvo što čini neprimjerenim govori samo o našoj dekadentnosti. Može li se njezina majka mjeriti po tome što ju je rodila? Da je nije rodila nebi biklo niti ovako sjajne osobe po njezinim riječima...ako žene ne rađaju, nema svijeta. I sve više ga nema, onog zapadnog bar. Pogledajte Allahove rodilje koje su ponosne što će roditi Allahove ratnike koji bi odfikarili glavu našoj lijepoj "Jen" samo da im padne u ruke, a do tad će dok mali Allahovi ratnici ne porastu i same rezati glave nevjernicima tj. nama...ali eto neukusno je uopće pitati jeli žena obavila svoju biološku ulogu produženja vrste...baš smo regresivni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije