Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golema tuga

Na Massimovoj službenoj stranici osvanula nova objava koja slama srca: 'U misli se došuljao 6.6.'

Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/6
07.01.2023.
u 09:28

Massimo je u utorak na Gradskom groblju u Zadru ispraćen na posljednji počinak, a na njegovoj službenoj Facebook stranici jučer je osvanula nova dirljiva poruka koja je ganula njegove brojne pratitelje.

Prije točno 15 dana svijet je napustio veliki umjetnik i jedan od naših ponajboljih glazbenika Massimo Savić (60). Massimo je u utorak na Gradskom groblju u Zadru ispraćen na posljednji počinak, a na njegovoj službenoj Facebook stranici jučer je osvanula nova dirljiva poruka koja je ganula njegove brojne pratitelje. 

"Iz jednog pogleda. Na kalendaru vidimo 6.1. U misli se došuljao 6.6. Tvoj rođendan. U Zadru si. A svugdje si. Na svakom mjestu susreta s tvojom glazbom i sa svakom uspomenom na tebe. Čuvamo te najdraži naš Max. I volimo te. Massimalno. Tvoj tužan i zahvalan mali krug velikih ljudi. 💔", stoji u objavi uz fotografiju svjetski poznatog djela arhitekta Nikole Bašića pod nazivom 'Pozdrav Suncu' ispred kojeg je lučicama ispisano MAX. 

Ispod objave odmah su uslijedili komentari Massimovih obožavatelja. "Živjet će kroz svoje divne pjesme, a mi ćemo ih pjevati njemu u čast", "Bilo bi lijepo kada bi i dalje ovaj Massimo profil postojao, da se nikad ne ugasi, za nas koji smo ga ne voljeli nego obožavali", "Beskrajna tuga i zahvalnost", "Najveći umjetnik", samo su neki od njih. 

Massimo je preminuo 23. prosinca u 61. godini života nešto više od mjesec dana nakon što je saznao da boluje od teške bolesti. Svoj posljednji koncert, za koji je rekao da mu je koncert života, održao je 5. studenog u Areni Zagreb. Tu večer na pozornici su mu se pridružili njegovi kolege i prijatelji s kojima je stvorio svoj mali krug velikih ljudi i zajedno s njima stvorio je glazbenu čaroliju te večeri na svom posljednjem koncertu. 

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije