Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Martina se pohvalila novom fotkom koju je snimio Grubnić, a zločesti komentar napisao joj je Ciganović

Foto: instagram
1/8
09.12.2019.
u 09:02

U zadnje vrijeme sve češće operna pjevačica pozira stilistu Marku Grubniću i te fotografije objavljuje na Instagramu.

Članica žirija "Supertalenta" Martina Tomčić u posljednje vrijeme slijedi primjer svoje kolegice Maje Šuput i fotografije iz showa koje objavljuje  na Instagramu prije objave pusti u ruke stilistu Marku Grubniću koji je postao pravi profesionalac u snimanju i obrađivanju fotografija. 

Fotografiji koju je snimio Grubnić obožavatelji operne pjevačice su se divili i poručili joj kako prekrasno izgleda, a među tim komentarima našao se i jedan zločestiji komentar koji je napisao Neven Ciganović.

– Sada znam, Frankenstein ima dvije mladenke – napisao je stilist Neven Ciganović, a na ovaj komentar Martina mu nije odgovorila.  Jučer je Martini voditeljica Mia Kovačić pročitala poruku jedne gimnazijalke koju je dobila i kojom je Martinine oči napunila suzama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Vi ste predivna osoba i poštujete one bitne male stvari koje čine život mrvicu boljim. Zbog vas i vašeg glasa zavoljela sam kazalište i kulturu. Vi ste moja diva i imate potpuno pravo kada date nekom kandidatu ne, i još veće pravo imate kada nekom kandidatu date da. Vi ste moj uzor i moja diva, najvažnija osoba u životu i kad narastem, želim biti poput vas – pisalo je u poruci koja je dirnula Martinu.

Komentara 16

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
09:55 09.12.2019.

Draga Martina, kad mi naraste, bit ću kao ti!

Avatar tituš
tituš
09:46 09.12.2019.

Martina, šteta što nisi moja!

RO
RogaBabaroga
20:40 09.12.2019.

o mon Boze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije