Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotku

Marko Grubnić se opet hvali! Prošetao u baloneru koji stoji gotovo 17.800 kuna

Foto: Instagram
1/8
24.11.2020.
u 13:00

Naime, riječ je o modelu brenda Burberry koji je na njihovim službenim stanicama gotovo rasprodan, a stoji 2090 funti.

Stilist Marko Grubnić na društvenim je mrežama objavio novu fotografiju, a mnogima je za oko zapeo njegov baloner. Naime, riječ je o modelu brenda Burberry koji je na njihovim službenim stanicama gotovo rasprodan, a stoji 2090 funti. Točnije, za jedan takav komad, morali biste izdvojiti nešto manje od 17.800 kuna

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Marko se često hvali komadima lukuznih modnih brendova na društvenim mrežama, a društveni kroničar Neven Ciganović u jednom je intervjuu iznio da je uvjeren da Marko kombinira lažnjake koje naručuje iz Kine s ponekim originalnim komadom. 
Stilist je čak i jednom odgovorio na Ciganovićeve komentare, doduše u vezi sa slikama iz privatnog aviona, te je poručio sljedeće: -

Zaista Vas molim za razumijevanje, jer činjenica jest da osim što je u mene zaljubljen već godinama, sad je već i opsjednut sa mnom... Ljubav je s moje strane neuzvraćena. U tome vjerojatno i je problem. Ipak nadao sam se da će ga to s vremenom proći i da će popustiti ako ne reagiram, ali nažalost sve je gore. Rekao je i kako nikada ne demantira članke o sebi i zamolio je da se ne podržava ovo sustavno maltretiranje i naglasio je kako je poduzeo i određene pravne mjere.Sustavno napada sve ljude, suradnike, moju obitelj, apsolutno sve i svakoga što ima veze sa mnom. Ja sam potražio i pravnu zaštitu, a do tad Vas zaista najljubaznije molim za razumijevanje - poručio je Grubnić.

Ciganović je odlučio odgovoriti i na Instagramu je napisao Grubniću kako se nada da mu je tužbu sastavljao netko pismeniji od njega jer "samnom" se piše odvojeno.

Ubrzo iza toga Grubnić objavljuje prijedlog koji je njegov odvjetnik sastavio u tužbi i napisao je: - Predlažem da tuženik plati 500 dnevnica državi, ne meni osobno, meni ne treba novac, ali tražimo da na kaznenom sudu plati kaznu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
13:52 24.11.2020.

Jel ima u ovom mediju tko normalan, osim portira i čistačica?

HR
Hrabraja
15:07 24.11.2020.

pa tko je Marko grubnić čovjek bez škole bez znanja. tko je uopće njemu dao titulu dizajnera gdje je on završio nikakav dizajn.dovoljno je pogledati one dvije u tvoje lice zvuči poznato šta radi od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije