Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodno druženje

Severina je prije dva mjeseca s prijateljima uživala kod mladog vinara i objavila fotku

Foto: Instagram
1/9
24.11.2020.
u 11:29

Mediji u Srbiji pišu kako se između naše pjevačice i deset godina mlađeg vinara Tomislava Voštinića rodila simpatija.

Srpski Stars na svojoj naslovnici objavio je kako je Severina zaljubljena i prema njihovu pisanju u vezi je s deset godina mlađim vlasnikom vinarije, Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićkog. Naša pjevačica još uvijek je u braku s Igorom Kojićem, ali par već više mjeseci nije zajedno viđen u javnosti i Severina je od travnja u Zagrebu dok je Igor u Beogradu.

Mediji u Srbiji pišu kako se u estradnim krugovima šuška kako se između Tomislava i Severine razvila simpatija, a 24 sata dodaje kako je Severina prije dva mjeseca s prijateljima uživala u vinariji Tomislava Voštinića i na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se u pozadini krije vinograd, a ona s društvom nazdravlja čašom vina. To je bilo prvi put nakon dugo vremena da je s njom u društvu bio i njezin menadžer Tomislav Petrović s kojim je prošle godine prekinula dugogodišnju suradnju, a onda su se ove godine opet pomirili i obnovili prijateljstvo i poslovne odnose. 

Za Tomislava je poznato da je od djeda naslijedio ljubav prema vinogradu i vinima, a iza sebe ima jedan brak i djecu. O svom privatnom životu u svojim intervjuima ne priča mnogo, ali zato rado govori o uspjesima koje postiže sa svojim vinima.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:11 24.11.2020.

Toliko nam je interesantna ta Spličanka da u nedostatku vijesti o njoj morate prepisivati iz srpskih novina i portala.

DU
Deleted user
13:12 24.11.2020.

alkohol i droga ne idu skupa ......

MA
makeit2020be
20:25 27.11.2020.

smjeh veliki i atrakcija u ovo doba Corone - udri brigu na dezinformcije i smjeh !!! Pa ona je najjj popppp ..... o kome ce nego o njoj pisati da im se čitaju novine malo za promjenu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije