Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Marko Grubnić pokazao pripreme za Uskrs u svom domu i specijalitet majke Branke

Foto: Instagram
1/13
16.04.2022.
u 15:30

Modni stilist Marko Grubnić pokazao je kako se priprema za Uskrs u svom domu. Na Instagram storyju podijelio je dva videa te se pohvalio uskrsnim specijalitetom- šunkom u kruhu koju je ispekla njegova majka Branka.

Modni stilist Marko Grubnić pokazao je kako se priprema za Uskrs u svom domu. Na Instagram storyju podijelio je dva videa te se pohvalio uskrsnim specijalitetom- šunkom u kruhu koju je ispekla njegova majka Branka.

''Mamina šunka u kruhu'' kratko je napisao Marko uz video u kojem svira pjesma Olivera Dragojevića ''Mama''. U prvom videu snimio je šunku ukrašenu cvijećem, a potom se pohvalio i kako izgleda narezana.

Foto: Instagram

Inače, Marko je ove godine angažiran kao stilist voditeljice Maje Šuput u emisiji Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' u kojem se natjecao prije tri godine.

- Kroz show su mi se dogodile najljepše stvari u životu, a to je da su ljudi stali nekako na moju stranu, prepoznali su moj trud. Ja prije tog showa nisam otvarao srce i dušu te nisam dozvolio uopće ljudima da vide tko sam uopće ja. Taj show je to promijenio. Pred kraj showa su se i privatno stvari posložile. Došla mi je u to vrijeme i ljubav života, emocionalno sam nekako sazrio. Moj život je nakon "Plesa sa zvijezdama" promijenio svoj smisao, ali na bolje - rekao je Marko te prokomentirao svoje vjenčanje o kojem se dosta pisalo proteklih mjeseci.

- Čovjek ne bi na meni rekao, ali nerijetko pričam o privatnom životu. Obično dajem jako puno medijima, objavljujem puno i na Instagramu te pokažem sve, a zapravo ne pokažem ništa", kaže te dodaje: "Prije sam govorio da nikada neću nositi prsten. I kada ću se vjenčati jednoga dana mislio sam da ću prsten nositi na lančiću ili u ladici. I tu me demantirao život te s veseljem nosim prsten - zaključio je Grubnić. 

Marko na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije svog luksuznog stana. Nedavno se pohvalio raskošnim stolom, a na fotografiji je pažnju ukrala Versace pepeljara koja se u jednoj hrvatskoj trgovini može naći po cijeni od 1790 kuna. 

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Dudo
10:18 17.04.2022.

Ajmo opet o pederima, odjebite vec jednom.

VO
vorda400
10:05 17.04.2022.

Spodobe

BI
Biouskoli91
21:05 16.04.2022.

Bas divna preduskrska pricica sa tako divnim i uzornim ljudima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije