Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je sva natečena

Hana zaprepastila gledatelje pa otkrila što joj se dogodilo s licem: 'Nisam htjela otkazati snimanje'

Foto: RTL
1/14
16.04.2022.
u 12:00

Natjecateljica prve sezone showa 'Gospodin savršeni', influencerica Hana Rodić (23) bila je posebna gošća u emisiji. U prvoj se sezoni borila za srce Gorana Jureneca s kojim je i danas u vezi te je tako postala neslužbena pobjednica.

Natjecateljica prve sezone showa 'Gospodin savršeni', influencerica Hana Rodić (23) bila je posebna gošća u emisiji. U prvoj se sezoni borila za srce Gorana Jureneca s kojim je i danas u vezi te je tako postala neslužbena pobjednica, a sada je showu gostovala kako bi s natjecateljicama podijelila iskustva i savjete. 

-Pokušajte svoje osjećaje pred djevojkama ne pokazivati i ne izazivati ljubomoru pred drugima. Naprimjer, ja kad sam imala prvi poljubac i to sve, jednostavno sam zadržala za sebe u kući. Zbog mira, ali i jer sam smatrala da je to moja i Goranova slatka tajna- kazala je natjecateljicama. Gledatelji su ostali iznenađeni njezinim izgledom, a mnogi su istaknuli da je nisu prepoznali.

 -Daa, ja uopće nisam shvatila o kojoj je Hani riječ i onda je ona počela govoriti da je bila u prvoj sezoni. Onako gledam i ne mogu vjerovati da je to ona. To su dvije različite osobe – složila se druga osoba.

Foto: RTL/Screenshot

-Isuse, kako izgleda. Što je napravila od svog lica – dodala je još jedna osoba. Neki su komentirali i da je ona zasjenila cijelu jučerašnju emisiju.

Influencerica je otkrila kako je show sniman davno, a ona je samo dan prije snimanja imala zakazane tretmane uljepšavanja, no budući da je profesionalka htjela je odraditi snimanje.

Kako je otkrila na svom Instagram profilu koji je zaključan za javnost otišla je na filere i napravila sve što je mogla, a samo dan nakon je bila pozvana na snimanje. Dodala je i kako joj je žao što je nisu pozvali dva dana nakon tretmana kako bi svi vidjeli da izgleda kao prava ''Bombshell'', a najavila je kako će uskoro o svemu pričati na svom YouTube kanalu.

Podsjetimo, Hana je nakon završetka showa prohodala s Jurenecom, nakon toga su prekinuli i ponovno se pomirili prošle jeseni., a  nakon showa se prepustila u ruke estetskom kirurgu te promijenila svoj izgled.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

Komentara 6

GE
Gefufna
10:53 17.04.2022.

Bila je lijepa djevojka, ovo sada je nakaradno, strasno

IZ
Izilajf
20:41 16.04.2022.

Hajde, Hana, nemaš se što ispričavati ni objašnjavati. I prije si bila fake, ali barem donekle lijepa. Sad si fake i ružna, kao što je fake i tvoja veza. Nema šanse da se vratiš u vrijeme kad si bila normalna cura. Tužno je sve to, koliki nedostatak samopoudanja moraš imati, da se pretvoriš u to.

PO
pole
12:35 16.04.2022.

Da nije alergična na bjelančevine???? A LGBT cimer je ostao u Berlinu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije