Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na premijeri predstave

Ljubi 18 godina mlađeg! Naša glumica i mlađi partner snimljeni su u rijetkom izlasku

Brijuni: Kazalište Ulysses najavilo predstavu "Euripid: Bakhe"
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/8
19.05.2022.
u 17:30

Karizmatična glumica i redateljica, te intendantica HNK Varaždin u vezi s 18 godina mlađim odabranikom uživa već nekoliko godina, a o svojem odnosu rijetko govore u javnosti.

Na premijeru predstave 'Zločin na kozjem otoku', koja je održana na zagrebačkom Brodarskom institutu Senka Bulić(58) stigla je u društvu partnera Damira Josipovića. Karizmatična glumica i redateljica, te intendantica HNK Varaždin u vezi s 18 godina mlađim odabranikom uživa već nekoliko godina, a o svojem odnosu rijetko govore u javnosti.

18.05.2022., Zagreb - Na Brodarskom institutu odrzana je premijera predstave "Zlocin na kozjem otoku" Uga Bettija u reziji Paola Magellija. Senka Bulic i Damir Josipovic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Ipak, Senka je jednom prilikom napravila iznimku i otkrila ponešto odnosu s mlađahnim bubnjarom. 

– Ja uvijek mislim da je on stariji od mene, ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. Nekako je puno organiziraniji od mene, baš je zreo čovjek tako da ja zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama – objasnila je tada Bulić.

Senka Bulić je, inače, nova intendantica HNK Varaždin. Zanimljivo je da se Senka Bulić za ovo mjesto kandidirala i 2019. godine, kada je samo jedan od petero članova Vijeća podržao njezinu kandidaturu. – Kandidatkinja Senka Bulić uspješna je kazališna umjetnica, osnivačica Kazališta Hotel Bulić s ravnateljskim iskustvom u Velikoj Gorici i na splitskom festivalu. Predložila je inovativan i suvremen četverogodišnji program varaždinskog kazališta, ali smatramo da nije dovoljno razrađen i obrazložen – napisali su tada.

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

 

Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
17:45 19.05.2022.

Možda iznimka potvrđuje pravilo... ali on ce za 10 g. Imati pedeseset, a ona 68. On će biti u super godinama za muškarca, ona će nažalost biti stara žena... da je idealno, nije. Nek im je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije