Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporan je drugi dio

Kraljevska obitelj planira bojkotirati BBC zbog novog dokumentarca, princ Willam ih je već ranije prozvao

Foto: IPA/PIXSELL
1/14
23.11.2021.
u 17:45

U novom dokumentarcu, koji izlazi u dva dijela biti će između ostalog riječ o vezi Harryja i Meghan i njihove odluke da odstupe od kraljevskih dužnosti i presele se u Ameriku. S BBC-a se nisu oglasili oko situacije s kraljevskom obitelji, već tvrde da je dokumentarac snimljen s namjerom da se otkrije o tome kako se radi novinarski posao u vezi s njima i u njemu sudjeluju brojni novinari od onih s TV-a do drugih koji rade u tiskanim medijima.

Kraljica Elizabeta, princ Charles i princ William ujedinili su snage kako bi se požalili BBC-u i bojkotirali moguće projekre u budućnosti, ako palača ne dobije šansu odgovoriti na navode iz najnovijeg dokumentarca 'The Princess and the Press'. 

U novom dokumentarcu, koji izlazi u dva dijela biti će između ostalog riječ o vezi Harryja i Meghan i njihove odluke da odstupe od kraljevskih dužnosti i presele se u Ameriku. 

Nitko s dvora nije prije prikazivanja vidio dokumentarac, a navodno su bili uvjereni da u njemu ima i priča u kojima se William i Harry svađaju preko svojih pomoćnika. 

Sve dvorske službenike i kraljevsku obitelj ponajviše smeta što nikada nisu imali priliku vidjeti dokumentarac prije no što je izašao u javnost. 

Kako tvrde s dvora, nitko od pomoćnika nikada nije bio uključen u neku svađu kraljevske obitelji, štoviše, gotovo svi su odbili biti dio tih trzavica. 

U prvoj epizodi ipak, nema previše skandaloznog materijala. štoviše, riječ je kraljičinom dijamatnom jubileju koji je proslavila 2012., te o tome kako su mladi članovi obitelji odlično prihvaćeni u javnosti. Drugi dio u kojem će biti detalji o svađi, na BBC- u Two biti će prikazan  idući ponedjeljak. 

S BBC-a se nisu oglasili oko situacije s kraljevskom obitelji, već tvrde da je dokumentarac snimljen s namjerom da se otkrije o tome kako se radi novinarski posao u vezi s kraljevskom obitelji i u njemu sudjeluju brojni novinari od onih s TV-a do drugih koji rade u tiskanim medijima. 

Ovo nije prvi put da kraljevska obitelj vodi rat s BBC-jem. William je ranije ove godine napao televiziju kada je otkriveno da je novinar Martin Bashir lagao princezi Diani, ali i lađirao dokumente kako bi mu dala ekskluzivni intervju. 

On i Harry zajedno su zaustavili show u kojem je trebalo biti riječi o tome kako su se planirali javno blatiti i kako su tajno ostavljali dokaze jedan protiv drugog. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Komentara 1

LL
lijepa_li si
19:56 23.11.2021.

jel bbc dobio podršku, odnosno jel obitelj kraljevska dobila packu od naše strukovne udruge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije