Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se obitelj

Konačno otkriveno zašto stvarno ovaj slavni glumac svake godine izgleda sve lošije

Best TV show finale vote
Foto: Neil Munns/Press Association/PIXSELL
1/4
04.10.2020.
u 17:18

Mnogi su uvjereni da je to zbog njegove ovisnosti o tabletama ai alkoholu, o kojima često javno govori. Ipak, sada je noviu informaciju o njegovom zdravlju podijelio i njegov očuh Keith Morrison.

Američki glumac Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi u seriji 'Prijatelji' svake godine sve lošije izgleda.

Mnogi su uvjereni da je to zbog njegove ovisnosti o tabletama ai alkoholu, o kojima često javno govori. Ipak, sada je noviu informaciju o njegovom zdravlju podijelio i njegov očuh Keith Morrison. Kazao je kako je Matthew prije dvije godine bio na jako zahtjevnoj operaciji želuca. 

"U to vrijeme smo mogli provoditi s njim puno vremena, što je ja mislim bilo dobro za sve. Užasno je kad se ljudi ozbiljno razbole, moraju na operaciju i brinu se hoće li preživjeti ili ne. To nas je sve još više povezalo. Svi smo morali biti tamo da ga izvučemo iz toga" kazao je glumčev očuh i dodao: "Vrlo je talentiran i fokusiran lik. Jako je bistar. Takav je bio još kao dijete". Osvrnuo se i na to kako je glumčeva obitelj doživjela njegov uspjeh. 

Best TV show finale vote
1/10

"Uspjeh serije Prijatelji iznenadio je Matthewa kao i sve nas. Nimalo me ne iznenađuje što je upravo on odabran za takvu ulogu. Uloga Chandlera točno se podudara s njegovim posebnim smislom za humor. Jesu li je napisali znajući da je on poput tog lika ili je to više prilagodio sebi, ne znam. Vjerojatno je kombinacija to dvoje. On je nadarena duša i vrlo pametan i dobar momak", zaključio je. 

Ključne riječi

Komentara 3

AT
atlantisind
18:17 04.10.2020.

problem je u tome sto nije nista uspio napraviti poslije serije i to ga unistava,neuspjeh i osjeca se odbacen .

NE
nešperlin
18:10 04.10.2020.

Nesretna ljubav vuče u rikverc,bezvoljnost,besciljnost...novac i slava slabo griju dušu noću

IM
Inmerps mod aZ
17:41 04.10.2020.

Alkohol je zlo. Prijatelji su zlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije