Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izjasnila se

Nives objavila izazovnu fotku, a pratitelj komentirao detalj u stanu. Odmah mu je odgovorila

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/5
04.10.2020.
u 11:35

Odmah je dobila gomilu lajkova i komentara, a na jedan od njih odlučila je odgovoriti. Naime, pratitelj se osvrnuo na izgled prostorije u kojoj se fotografirala.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno je privukla pažnju najnovijom fotografijom. Nives je pozirala u kaputu ispod kojeg nije odjenula ništa i štiklama. Odmah je dobila gomilu lajkova i komentara, a na jedan od njih odlučila je odgovoriti. Naime, pratitelj se osvrnuo na izgled prostorije u kojoj se fotografirala.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Fuga keramike ne prati fugu vrata", napisao joj je obožavatelj, a Nives mu je odmah odgovorila. "Za početak to nije keramika" napisala je i dodala emotikon koji se smije. 

Osim toga, neke je zaintrigirao i opis fotografije

"Iznenadih ga s novim kaputom. Kaže da mu je najbolji poklon ikad" napisla je, a mnogi su se znatiželjnici zapitali je li riječ o novom muškarcu u njezinom životu.

Podsjetimo, članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato"  odlučila je svoju novu objavu na Instagramu posvetiti dušobrižnim obožavateljima i nesebičnim ljudima, kako piše Nives, koji u svemu pronalaze neko zlo i negativu. 

1/17

"Što će ti hejteri pored dušobrižnih obožavatelja, filantropa i altruista. Znate one divne, nesebične ljude koji u svemu pronalaze neko zlo i negativu. To su oni ljudi koji velikodušno prilaze na ulici, čineći veliku stvar, poklanjajući pažnju nama malim ljudima. Dolaze s velikim, pažljivo biranim riječima: 'Nives, moram ti reći, znam da te svi mrze i govore odvratne stvari o tebi, ali ti si meni ipak super.' Ja im se zahvalim. Sve s osmijehom na licu. Kada ti jedan tako veliki čovjek, velika, otvorena srca priđe i kaže da si mu super premda si omražena i odvratna osoba, treba to cijeniti, jel tak?! Nikad ne upitam tko su to 'svi' jer bezobzirno je proturječit jednom altruisti. Nebitno je što mi se taj dan kćer ušuljala u krevet da me zagrli, sin mi napravio doručak kao iznenađenje jer misli da ima najbolju mamu na svijetu, najbolja prijateljica ničim izazvana poslala poruku 'volim te', voljena osoba doletjela s drugog kraja grada po najvećoj gužvi samo da me vidi na dvije minute, tetka mi napisala '24' što su naše male tajne oznake ljubavi. Nebitno je što mi je teta u dućanu poklonila lizalicu od jagode koju zna da volim, što se bakica u prolazu razveselila što me vidi i čvrsto me iz milja držala za dlan pola minute, a potom mi poklonila jabuke koje je upravo kupila na placu...", napisala je Celzijus. U nastavku objave je dodala:

"Svakodnevno kroz dan primim toliko ljubavi, što od svojih bližnjih, što od meni potpuno nepoznatih ljudi, životnih prolaznika koji obogaćuju moje srce. Ali oni su očito premali i nebitni u očima tih velikih 'altruista' koji su previše opterećeni pravim životnim problemima. Primjerice problemom mržnje. No nikad se nisu zapitali zašto u svemu iščitavaju upravo mržnju. Leži li upravo u njima taj nepresušni izvor negative koju tako olako pridaju i prepoznaju u drugima i nisu li upravo oni raspirivači tog najgoreg zla. Ja sam na ovaj svijet došla da volim i volim i želim vjerovati da je upravo to i vaša životna uloga.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sobrudolf
11:52 04.10.2020.

Evo opet stare polovnjace! Vec sam se zabrinuo da joj se nije sto dogodilo, nekoliko je dana nije bilo.

FA
fajlpz
04:49 05.10.2020.

Baš se zabrinuh šta je sa njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije