Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Maja Šuput pokazala što je odjenula za izlazak, privukla pažnju dekolteom

Maja Šuput
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/14
04.10.2020.
u 13:35

Tako je ovaj put za izlazak u restoran sa suprugom odabrala lepršavu crnu haljinicu, torbu luksuznog brenda Chanel i štikle.

Pjevačica Maja Šuput koja trenutačno na Novoj TV vodi emisiju Tvoje lice zvuči poznato na društvenim mrežama često s obožavateljima dijeli detalje iz privatnog života. Osim toga voli i pokazati što je odjenula. Tako je ovaj put za izlazak u restoran sa suprugom odabrala lepršavu crnu haljinicu,  torbu luksuznog brenda Chane i štikle.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Maju ne viđamo baš često u potpuno crnim kombinacijama, a pažnju pratitelja privukla je i jedna od fotografija na kojoj se vidi kako je haljina naglasila njezin dekolte. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Predivna si", "Štikle su top", "Outfit je top", "Wow, haljina je savršena", pisali su joj pratitelji. 

Inače, Maja je nedavno otkrila i da joj je ovo prvo ljetovanje u Hrvatskoj jer zbog virusa nije htjela putovati u inozemstvo. 

- Nikad nisam provela ovakvo ljeto. Moja ljeta izgledaju tako da sam 60 dana na turneji i čim bih ulovila par dana, odletjela bih direktno s lokacije koncerta par dana na Mykonos ili Ibizu i onda se vratila direktno u sljedeći grad u kojem pjevam. To je sve bilo prepuno stresa i nespavanja, jurnjave na avione - kazala je za Slobodnu Dalmaciju i nastavila: - Nisam nikad ljetovala u Hrvatskoj jer sam ovdje provela toliko vremena pjevajući da mi je samo trebao mir, odmor i otići negdje gdje sam nepoznata. Ovo ljeto sam ipak odlučila ljetovati u Hrvatskoj i bilo mi je fenomenalno. Izabrala sam super destinacije, svi objekti u kojima sam spavala bili su baš po mom guštu. Ispoštovala sam se maksimalno. Ja sam sebi to ovako objasnila – ovo ti je prvi put u životu da tako odmaraš i vjerojatno zadnji, pa neka ti barem bude top, baš si zaslužila! I tako sam uživala od grada do grada, čak sam se malo i udebljala, maksimalno sam uživala u svim delicijama, s društvom, s mužem... Nevjerojatno je da sam se nakon nekog vremena navikla da ne moram ništa raditi, i još mi je čak počelo malo to i odgovarati. Živi sam dokaz da se čovjek na sve može naviknuti. Ljeto 2020. će zasigurno ostati u dugom sjećanju jer znam da se neće takvo ponoviti - kazala je za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
Mikiboy
15:28 04.10.2020.

A joj. .......

GO
Gorann
16:35 04.10.2020.

ovaj prcavi transvedtit s kilo pudera iz paštete iskače

DO
domolub
14:51 04.10.2020.

mogo lijepa.zgodna.i simpatićna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije