Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet na vrhu

Kirstie Alley u finalu američkog ''Plesa sa zvijezdama''

kirstie alley
pixsell
24.05.2011.
u 09:42

Iako je napunila 60 godina te na počeku showa težila više od sto kilograma, Kirstie je savladala sve prepreke do finala.

Nitko se nije nadao da će dogurati tako daleko, no uporna Kirstie Alley, koja već desetljećima vodi borbu s kilogramima, obećala je da će pobijediti u američkoj inačici  ''Plesa sa zvijezdama''. A svoje je obećanje zamalo i ispunila. Unatoč tome što je napunila 60 godina i što je na počeku natjecanja težila sto kilograma, zvijezda humoristične serije ''Kafić Uzdravlje'' i filmskog serijala ''Gle tko to govori'' ušla je u finale popularnog plesnog showa. Pritom je skinula 20 kilograma i potpuno se, kaže, preporodila.

– Jela sam samo 1400 kalorija dnevno,  no kad su treninzi postali naporniji, morala sam ih povećati – priznaje Alley koja se na jednoj probi zbog slabosti zamalo onesvijestila.

Glumica i njen plesni partner Maksim Chmerkovsky su na počeku showa dobivali vrlo loše ocjene, no onda se 60-godišnja Kirstie zainatila i pokazala da i te kako ima talenta za ples unatoč godinama i prekomjernoj težini, a tu je i publika koju je osvojila svojom jednostavnošću i iskrenošću tijekom natjecanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije