Naslovnica Showbiz Hollywood

Kći mi je govorila: 'Odlazi, čudovište, odlazi!' Tada sam shvatila da moram početi uzimati lijekove

Svoju tužnu priču odlučila je iznijeti u javnost jer je htjela naglasiti da nema ništa lošega u korištenju lijekova i traženju stručne pomoći.
13. rujna 2019. u 09:53 4 komentara 35321 prikaza
Foto: HPA/IPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Glumica Lake Bell (40) nakon traumatičnog poroda kod kuće otkrila je da se počela koristiti lijekovima, prenosi People.

Neymar Neočekivan obrat Manekenka koja je optužila nogometaša za silovanje sada je optužena za iznudu

I kći Nova i sin Ozzi rođeni su s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata, zbog čega su ostali bez kisika. Nova se uspjela brzo oporaviti, no sin je imao većih poteškoća te je morao pod hitno u bolnicu, gdje je ostao 11 dana. Nakon drugog traumatičnog poroda glumica se osjećala kao da to više nije ona, opisujući svoje stanje riječima tvrdeći kako više nije znala biti normalna osoba.

 | Autor : O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

– Srce me boli zbog onih koji to osjećaju svaki dan i život im je mučan. Znam što je to – čudovište je. To je demon – objasnila je glumica.

Njezina tada dvogodišnja kći osjetila je da nešto nije u redu.

– Sjećam se da je moja kći u jednom trenutku rekla: "Odlazi, čudovište, odlazi", na što sam rekla: "Što? Jesi li dobro? Ima li čudovišta ovdje?" A ona je rekla: "Još je ovdje. Odlazi, čudovište! Ne možeš se igrati ovdje!" rekla je u showu.

iskreno progovorila Mlada glumica otkrila: 'Osoba koja me spolno zlostavljala mi je podmetnula drogu u piće'

Zbog sebe i obitelji tada je shvatila da je vrijeme da se okrene lijekovima koji bi joj mogli pomoći. Isprva se borila protiv toga zbog svojih vjerskih pogleda, a i Advil (ibuprofen) uzela bi samo ako je bilo neophodno.

 | Autor : Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

– Tako sam dobila antidepresiv Zoloft, vrlo nisku dozu, a kako sam osoba koja se bojala čak i analgetika, molila sam se i molila za svoje dobro i dobrobit svoje obitelji ... i to me odvelo ondje gdje sam mogla biti. Mogla sam samo postojati – ispripovijedala je.

– Bilo je to razumno. Trebala sam biti Lake i konačno sam osjećala da mogu udahnuti zrak koji Lake diše, a ne biti neka druga osoba koju ne prepoznajem – dodala je.

Kaje se Poražavajuća dijagnoza! Najpoznatiji doktor nije prepoznao simptome majčine bolesti

Svoju tužnu priču odlučila je iznijeti u javnost jer je htjela upozoriti na to da nema ničega lošega u korištenju lijekova i traženju stručne pomoći. Smatra da su svi roditelji u tome zajedno.

nikad kraja skandalima Bila je najveća dječja zvijezda, a onda je svoje probleme počela liječiti seksom i drogom

Bell je Ozza (Ozgoda) rodila u svibnju 2017., a Novu 2014. godine. Za Scotta Campbella, tattoo artista, udala se 2013. godine. Poznata je po ulogama u filmovima "Samo seks", "Dok nas jackpot ne rastavi", "Samo preko nje mrtve" i mnogih drugih.

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup
  • Bela:

    Neka anonimka dijeli suvišne savjete, a i -slažem se- tekst je zbrčkan zbog lošeg prijevoda.

  • all_or_nothing:

    možda da tekst još jednom provučete kroz google prevoditelj?

  • mammma1:

    Ajde,hvala Bogu, barem se netko potrudio nakon "usluge" google prevoditelja vratiti prezime glumice u izvorni oblik.(lake/jezero). :)))