Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Kandidate posjetila vidovnjakinja Vera Čudina, nije im se svidjelo što je otkrila!

Vera Čudina je otkrila kako Tina ima „natprirodne sposobnosti“, no da to nije osvijestila, a nakon tog zanimljivog druženja, Čabranka je samo željela baciti se svom suprugu u zagrljaj.
16. travnja 2019. u 16:13 9 komentara 15448 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/6

U dnevnoj sobi djevojkama se pridružila vidovnjakinja Vera Čudina koja je s njima željela popričati o vezama, braku, odnosima… 

superpar Hanina poruka o showu iz kojeg je ispala: Padaju maske

„Odmah mi to nije pasalo, ne volim pričati o tome“, rekla je Tina, a Vera je odmah istaknula kako vidi da je ona posebna i drukčija, piše RTL.

„Jeste li vi svjesni svoje posebnosti?“ zanimalo je Veru, a Tinu je to baš jako dirnulo. Priznala je kako joj nedostaje samopouzdanja i da sebe krivi za to te da ima osjećaj kako je manje vrijedna.

superpar Gledatelji stali na stranu Hane i Gorana, a za Mateu i Zvonu kažu da su ulizice

Kad je o Matei riječ, Vera je, među ostalim, željela znati je li ljubomorna te razmišlja li o majčinstvu, a Jani je spomenula kako može biti sretna zbog odabira svog partnera, no i da je Miroslav posesivan. Kad je otišla, Vera je otkrila kako Tina ima „natprirodne sposobnosti“, no da to nije osvijestila, a nakon tog zanimljivog druženja, Čabranka je samo željela baciti se svom suprugu u zagrljaj.

 

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
 • Avatar KOMENTAR
  KOMENTAR:

  Ova prevarantica i dalje dobiva prostor u večernjaku. Pitam se hoće li se večernjak ikada etablirati kao ozbiljan portal!?

 • zoranos:

  Ovo je sada već druga reality emisija RTL-a u kojoj se propagira vračanje i gatanje ako se ne varam, jer večinu i ne gledam. Prst dolje za RTL od mene i potvrda da to ne trebam gledati niti ubuduće.

 • AnteizmalogZGa:

  Vera Čudina?!!!! To vam je jedna pijanka iz Maksimirske ulice. Ta žena nije vrijedna niti jednog slova ovog mog posta.....a ja sam nitko i ništa!!!!!!!