Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet je pokušao

Kako neugodno: Svi pričaju i smiju se ovom trenutku kada Trump i Melania izlaze iz aviona

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.08.2020.
u 15:30

Ovakva situacija već se ponovila nekoliko puta kada je američki predsjednik pokušavao uzeti ruku svoje supruge, a ona se stalno odmicala od njega.

Trenutak u kojem Melania Trump ne želi dati ruku svom suprugu Donaldu Trumpu opet je postao hit na internetu. Nije prvi put da prva dama Amerike u javnosti ne želi držati svog supruga za ruku te da diskretno bježi od njegovog zagrljaja. Takva nova situacije dogodila se dok su izlazili iz zrakoplova kojim su se u Washington vratili iz New Jerseyja. Kao i obično Trump je pokušao primiti Melaniju za ruku, a ona se stalno odmiče od njega i ne dopušta da joj dotakne ruku. Video je odmah postao hit na društvenom mrežama.

 

 

 

 

- Teško je ne primijetiti kako Trump pokušava uhvatiti Melanijinu ruku, a ona bježi od njega. Sama si je kriva kad se udala za njega. - komentirali su korisnici, a neki od njih imali su i opravdanje za ovakvo Melanijino ponašanje. Komentirali su kako je Melania pokušala rukom držati haljinu jer je puhao jak vjetar, a kada su se spustili niz stepenice Melania je nevoljko na kraju pružila ruku svom suprugu.

Otkako su se uselili u Bijelu kuću nagađa se da im je brak u krizi i da se tijekom dana uopće ne susreću niti zajedno ručaju ili večeraju, a zaposlenici tvrde kako par spava u odvojenim spavaćim sobama.

Ključne riječi

Komentara 7

GE
Gensoman1000
17:36 19.08.2020.

Ovo je za pulitzerovu nagradu svaka cast novinarima najjaci ste

AT
atlantisind
18:27 19.08.2020.

Melanija je najljepsa prva dama u istoriji postojanja Amerike ali nikadaa nece dobiti tu tutulu jer Slavenskog porijekla.

MO
morpion
17:31 19.08.2020.

Waaaow , koja mržnja ...pa žena je držala suknju da je vjetar ne digne ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije