Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele odgovore

Nives objavila atraktivnu fotku, ali svi su komentirali samo prizor u pozadini

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
19.08.2020.
u 10:14

Iako je Nives pozirala na balkonu u gaćicama i sportskom topu, pažnju ovaj put nisu privukli njeni atributi već prizor u pozadini.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus objavila je na društvenim mrežama fotografiju koja je mnoge zaintrigirala.

Iako je Nives pozirala na balkonu u gaćicama i sportskom topu, pažnju ovaj put nisu privukli njeni atributi već prizor u pozadini.

Foto: Instagram screenshot

Naime, najviše ih je zanimalo zašto je automobil parkiran na terasi njezinih susjeda. 

"Mene sam zanima kako onaj iza parkira na terasi?" jedan je od komentara, dok su se drugi nastavili nizati. 

"Parkira auto na balkon da ga može gledati iz dnevnog boravka", "Zar nitko ne vidi automobil na balkonu i pita se kakav ima ulaz?", "Susjed ti je našao dobro parkirno mjesto", pisali su joj pratitelji. 

Inače, dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom."  Nives je nedavno u videu koji je objavila priznala da nema partnera.  “Znate kako za nas celebrityje kažu da ujutro kada se probudimo, plašimo naše partnere. Budući da ja nemam partnera, moram plašiti vas. Bu!” kazala je Nives te u videu navela što misli da su njezini nedostaci. 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Damating
Damating
12:25 19.08.2020.

Meni je lakše shvatit kako netko parkira na terasi, nego kako se majka dvojice sinova slika s gaćicama u čpiki.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:21 19.08.2020.

Kaj je kuk iščašila?

AD
adminka
14:06 19.08.2020.

jadno žensko biće, prodaje se kao golo meso :-((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije