Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN HRANOM I LJUDIMA

Junior Fernandes: U Turskoj je ljepše nego u Zagrebu zbog klime

Junior Fernandes
Foto: Privatni album
1/2
20.03.2017.
u 11:25

Zadnje dana siječnja Junior Fernandes potpisao je ugovor s turskim k,lubom Alanayasporom, a u Alanyi je na posudbi iz Dinama

– Smjestili smo se u prekrasnom stanu u zgradi pokraj mora. Doslovno prijeđemo cestu i na plaži smo. Kao da smo na supruginu rodnom Čiovu. Ovdje turistička sezona počinje sredinom veljače. Otkako smo stigli, nema hladnoće. U usporedbi sa Zagrebom, klima je ugodnija – ispričao je za Story 28-godišnji nogometaš Junior Fernándes koji se sa suprugom Martom preselio u turistički grad Alanyju na južnoj obali Turske. Zadnji dan siječnja čileanski reprezentativac potpisao je ugovor s turskim klubom Alanyasporom. Ondje je na posudbi iz zagrebačkog Dinama.

– Momčad me odlično prihvatila, sviđa mi se atmosfera.Kad si stalno na istome mjestu, lako se uspavaš. Lijepo je krenuti dalje, upoznati drukčiji ritam, način igre – govori Fernándes koji još ne naslućuje kakva će odluka pasti na kraju sezone – ostanak u Alanyji, povratak u Zagreb ili odlazak u novi grad. Fokusiran je na novi tim i upoznavanje nove zemlje sa suprugom Martom, koja je studij ekonomije stavila po strani i fokus prebacila na stvaranje modnog bloga i YouTube kanala.

– Svi u Alanyji iznimno su pristupačni. Kad god možemo, prošetamo do plaže. Grad ima manje od dvjesto tisuća stanovnika pa nam je sve nadohvat ruke. Sviđa mi se podneblje, hrana, ljudi. Ljepše mi je nego u Zagrebu samo zbog ugodnije klime. Budući da nas posjećuju i Juniorovi i moji, ne mogu reći da nam išta nedostaje – kaže 20-godišnja Marta.

– Puno ljudi prepoznaje Juniora. Javljaju se na ulicama, čestitaju mu. No istina je da su ovdje žene pretežno crnke, pa se i nesportski fanovi znaju zagledati u mene. Već sam dobila ponudu za karijeru fotomodela, ali nisam prihvatila. Ne vidim se u tome – govori Marta. Na pitanje o prinovi u obitelji odgovaraju: “Ne žuri nam se.”

>>Supruga otpisanog dinamovca je bijesna: Ovo mu je hvala za 46 golova?!

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg223
13:56 20.03.2017.

fotomodel..ahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije