Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena

Jelena Rozga ovaj posao prepušta drugima: Ne znam kuhati, ne volim to i nikako nisam za kuhinju

Zagreb: Gala party Poliklinike Milojević
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/6
08.12.2022.
u 18:10

Pjevačica će 17. prosinca održati koncert u Areni Zagreb, a njezina publika dugo je čekala to.

Jelena Rozga u završnim je pripremama za veliki koncert koji će 17. prosinca održati u Areni Zagreb. Svaki detalj pomno se priprema, a dio priprema odvija se u Ljubljani zbog čega se Jeleni zadnjih mjeseci promijenio ritam. 

- Posljednjih mjesec dana rano se budim, što je jako netipično za mene. Odradim pripreme u Ljubljani, vratim se u stan i već oko 22 sata odem u krevet. Totalno sam promijenila bioritam. Tijelo i um odmaram u tišini. Ugasim sve i gledam u jednu točku. Isključim se u potpunosti - otkrila je u razgovoru za Story. U intervju koji je nedavno dala za Večernji list osvrnula se na koncert koji je njezina publika dugo čekala. 

- Svaki koncert meni je jednako važan, na svakom dam sve od sebe i ne mjerim uspjeh na takav način. Osim toga, što je uopće uspjeh, i o tome bi se dalo raspravljati. Ne mislim da je glazbenik neuspješan ako nije održao koncert u Areni i svatko ima svoje parametre uspjeha. Međutim, nemate na svakom koncertu produkcijske i logističke mogućnosti koje imate u Areni. Nemate mogućnost pozvati toliki broj ljudi, na pozornicu dovesti glazbenike i plesače… napraviti ono, što bi se reklo, show za pamćenje. Mislim da moja publika, nakon tolikih godina vjernosti i ljubavi, zaslužuje show za pamćenje, a to ih i očekuje. - rekla nam je. Zbog rada na albumu i priprema za ovaj veliki nastup nije ove godine provela u Splitu onoliko vremena koliko je htjela pa se veseli odlasku u rodni grad za božićne blagdane. Pripremu jela za blagdanski stol prepustit će drugima, jer priznaje, ona nije vrsna kuharica. 

- Ne znam kuhati, ne volim to i nikako nisam za kuhinju. Nećakinja me uvijek upozorava da budem što dalje od pećnice. No, nikad nisam ništa zapalila - iskreno je priznala za Story.

VIDEO Dejan Lovren prevodio slavlje u svlačionici nakon pobjede nad Japanom

 

Ključne riječi

Komentara 6

JM
Jmjm
06:16 09.12.2022.

Poznato je da ti nisi niti za ,,kraljicu,kuharicu niti za majku ,,jer zena od zsne nemoze zanjeti dijete.

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
19:54 08.12.2022.

"Ne znam kuhati, ne volim to i nikako nisam za kuhinju." Prava moderna zena, "san" svakog muskarca! One su dobre samo za naslikavanje i Instagram... to im nikad ne dosadi, i imaju isti ukus kao i njihovi muskarcici. Njihovi muskarcici vole njih a one vole sebe...

Avatar spin
spin
22:14 11.12.2022.

Onda ti ni ruke ne trebaju jer čovjek koji se nije u stanju sam nahraniti nije podoban za život. Možda bi jedno 30 udaraca bičem pomoglo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije