Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Ivana Knoll skinula se u tange na splitskoj plaži i plijenila pozornost prolaznika

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/10
01.08.2021.
u 17:32

- Drago ljeto, volim te - napisala je pokraj fotografije, koja je u manje od jednog dana dobila više od 22 tisuće lajkova

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll godišnji odmor provodi u Splitu. Na Instagramu je objavila fotografiju s plaže. Dok oko nje prolaze šetači Ivana se nasmijana okrenula kameri pokazavši pozadinu u tangama.

- Drago ljeto, volim te - napisala je pokraj fotografije, koja je u manje od jednog dana dobila više od 22 tisuće lajkova. 
Ivana uživa sve veću popularnost i prošlo ljeto u intervju nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru.

Foto: Instagram

- Na početku nisam mislila da će to biti tako, no evo sad kako to traje već neko duže vrijeme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima - rekla nam je tada. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojevremeno se natjecala i za Miss Hrvatske, a nakon nogometnog prvenstva je predstavila liniju svojih kupaćih kostima  CROkini.

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole 'Nadalinu' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 28

VI
vidum
19:02 01.08.2021.

Neprestano nam se nameću kao tijela, a onda se bune što ih doživljavamo kao tijela.

SK
skupiduša
17:53 01.08.2021.

Opet nas s njom davite! Koja vijest što se skinula u tange na plaži, to je kao da nema ništa na sebi, kažnjivo djelo!

NN
novo nenormalni
18:45 01.08.2021.

ajmo još koju vijest o jeftinoj "dami" ne zanima nas što se događa u Francuskij, Italiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije