Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat

Istraga FBI-a pokazuje kako Baldwin laže u vezi ubojstva snimateljice i ovo bi mu moglo jako naštetiti

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
16.08.2022.
u 07:00

Glumac je u svojim istupima u javnosti te u samoj istrazi tvrdio kako nije povukao okidač i nije kriv za smrt snimateljice, ali forenzička istraga pokazuje da nije baš tako...

Izvješće forenzičke istrage FBI-a bacilo je novo svijetlo na istragu smrti snimateljice Halyne Hutchins tijekom snimanja filma ‘Rust‘. Snimateljica je preminula nakon što je nenamjerno u nju iz pištolja pucao Alec Baldwin. Glumac je u svojim istupima u javnosti te u samoj istrazi tvrdio kako nije povukao okidač i nije kriv za smrt snimateljice. FBI je svojom istragom došao do rezultata koji su oprečni onome što Baldwin tvrdi od listopada kada se ovaj nesretni slučaj dogodio. U izvješću koje je FBI napravio, a u čijem je posjedu i Sky News naglašeno je kako meci nisu mogli biti ispaljeni bez fizičkog povlačenja okidača. 

- Smrt je nastupila  prostrijelnom ranom prsnog koša. Pregled dostupnih izvješća organa za provođenje zakona nije pokazao uvjerljive dokaze da je vatreno oružje namjerno napunjeno streljivom na snimanju. Temeljem svih dostupnih informacija, uključujući nepostojanje očite namjere nanošenja ozljeda ili smrti, način smrti najbolje je klasificirati kao nesreću - piše u nastavku ovog izvješća. Od početka Baldwin tvrdi kako nije imao pojma da je netko stavio prave metke u pištolj kojima tamo nikako nije bilo mjesto, a uvjeravao je policiju kako okidač nije on povukao. 

- Samo je jedno pitanje koje treba odgovor, a to je kako je tamo završio pravi metak. Netko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije trebao biti na setu. Netko je odgovoran za to što se dogodilo. Ne mogu reći tko je to, ali znam da nisam ja - kazao je Baldwin u intervju koji je dao nakon nesreće.

VIDEO Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

 

Ključne riječi

Komentara 1

CE
centirion
07:32 16.08.2022.

Mislim da prolazi kroz jako teško razdoblje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije