Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. godišnjica

Ida Prester pokazala fotografije s vjenčanja od prije 10 godina, pratitelji iznenađeni haljinom

Foto: Privatna arhiva
1/14
16.09.2023.
u 15:45

Inače, glazbenica i voditeljica udala se u Beogradu samo nekoliko dana nakon što je objavila da je u četvrtom mjesecu trudnoće

Pjevačica i voditeljica Ida Prester Peševski (43) na društvenim mrežama obilježila je 10. godišnjicu braka sa suprugom Ivanom. Podijelila je dvije fotografije s vjenčanja u Beogradu, a brojne je iznenadila kratkom vjenčanicom.

- Na današnji dan pred 10 godina točno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo! Ali i najbolje proživjela 😊 Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, ali izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli. Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date - napisala je pored fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Inače, glazbenica i voditeljica udala se u Beogradu samo nekoliko dana nakon što je objavila da je u četvrtom mjesecu trudnoće. Ivan i ona upoznali su se na novosadskom festivalu Exit

Prošle godine u emotivnom statusu napisala je kako vezi nje i njezina supruga mnogi nisu davali šansu, no prošlo je 10 godina i većina je prihvatila da je ljubav - ljubav. 

VEZANI ČLANCI

"Ljubav. Nisu nam davali puno šansi. Protivili su se mnogi, svašta mi pisali. Prošlo je 10 godina. Ružnih komentara je sve manje, prihvatila je većina da je ljubav ljubav. Danas se u Srbiji ružno piše o nekim drugim ljudima koji se vole i žele slaviti ljubav. Opet mnogima ne paše, nije po nekoj imaginarnoj normi. A ljubav ne pita, ne traži vašu dozvolu, ona je prirodna i najljepša. I događa se bez obzira na granice, boje, oblike, spolove i rodove. Možda ce opet proći 10 godina dok ljudi ne prihvate, dok se ne krenu radovati tuđoj sreći. A tih 10 godina sreće ćemo nekome oduzeti, možda baš nekom koga volimo. Pokrenimo promjene već danas." napisala je Prester osvrnuvši se na moguće otkazivanje EuroPridea u Srbiji. 

VIDEO Lana Jurčević se ponovno javila iz bolnice, ovaj put uz lijepe vijesti: 'Nakon naše male borbe'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Duupin
15:56 16.09.2023.

Zašto je Ida Prester tema, jel ima neku frendicu koja nema što pisati pa onda o njoj. Mislim žena nije bila nešto poznata ni prije odlaska u Srbiju ali prošlo je 10 godina i eto nje svako malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije