Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinula je

Britney Spears imala aferu s bivšim zatvorenikom koji je radio za nju: 'Nije znala za to'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/11
15.09.2023.
u 09:29

Sve se događalo tek nekoliko tjedana nakon što je njezin sada već bivši suprug Sam podnio zahtjev za razvod, a izvori su tvrdili kako je on kriv za raspad braka pjevačice i trenera fitnesa

Nakon razvoda od supruga, trenera fitnesa Sama Asgharija (29), pjevačica Britney Spears (41) kratko je utjehu pronašla u bivšem zatvoreniku Paulu Richardu Solizu  (37). No, Daily Mail piše kako je vezu pjevačica prekinula čim je doznala za njegovu kriminalnu prošlost. 

– Britney ne izlazi s Paulom. Imali su kratku vezu nakon što je Sam otišao, ali to je bilo to. Britney se s njim spetljala dva puta i nije znala za njegovu kriminalnu prošlost. Ona više nema nikakvu komunikaciju s njim – potvrdio je izvor. 

VEZANI ČLANCI

Sve se događalo tek nekoliko tjedana nakon što je njezin sada već bivši suprug Sam podnio zahtjev za razvod, a izvori su za Page Six tvrdili kako je on kriv za raspad braka pjevačice i fitness trenera.

Inače, Paul Richard godinu je dana radio za pjevačicu, a njegovi zadaci uključivali su čišćenje toaleta, brisanje podova i skupljanje smeća. Kada ga je Us Weekly ispitivao o šefici, on ju je opisao kao "fenomenalnu ženu", što je dodatno potaknulo nagađanja. 

Inače, isti medij piše kako su Paula više puta optužili za razne prekršaje, pa čak i za kazneno djelo. Tako su ga u travnju 2014. osudili za remećenje javnog reda i mira, a imao je i kaznenu prijavu za ugrožavanje djeteta koja je, stoji u sudskim spisima, odbijena zbog nagodbe. Zatim, 2016. godine osudili su ga za vožnju bez dozvole, a posljednji sukob sa zakonom imao je prošle godine kada je već radio za pjevačicu. U prosincu 2022. osudili su ga za posjedovanje vatrenog oružja.

VIDEO Otac Nives Celzijus bio je poznat novinar, a kći ga je optužila da ju je seksualno uznemiravao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije