Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdana tjeralica

I dalje se traga za dečkom ubijene influencerice, njegovi roditelji progovorili: 'Zabrinuti smo'

Gabby Petito
Foto: Screenshot/TNS/ABACA/PIXSELL
1/4
29.09.2021.
u 09:55

Policija još uvijek traga za njezinim zaručnikom, no i dalje se ne zna se sumnjiči li ga se za nešto

Potraga za Gabby Petito, 22-godišnjom influencericom koja je nestala na putovanju sa zaručnikom Brianom Laundrijem (23) nažalost, imala je tragičan ishod jer je policija pronašla tijelo žene, koje nalikuje na Gabby, u blizini potoka Spread u Wyomingu, u području namijenjenom kampiranju. FBI je potom na konferenciji za medije potvrdio da pronađeni ljudski ostaci odgovaraju onima opisa influencerice.

Policija još uvijek traga za njezinim zaručnikom, no i dalje se ne zna sumnjiči li ga se za nešto. Naime, Brian je stigao kući 1. rujna, a policiji i njezinoj obitelji nije htio reći gdje je ona, a potom su u njihovu dvorištu pronašli kombi kojim je par putovao. Nakon toga i zaručnik je nestao, a njegov nestanak prijavila je obitelj. Oni su se sada oglasili o nestanku, točnije, njihov odvjetnik Steve Bertolino u njihovo ime. Kako je rekao magazinu People, roditelji još uvijek ne znaju gdje im je sin. 

- Chris i Roberta Laundrie ne znaju gdje je Brian - rekao je odvjetnik u ponedjeljak.

- Zabrinuti su za Briana i nadaju se da će ga FBI locirati. Nagađanja javnosti i nekih novinara da su roditelji pomogli Brianu u nestanku ili izbjegavanju uhićenja zbog  tjeralice koja je izdana nakon što je Brian već nestao nekoliko dana, jednostavno nisu u redu - dodao je Steve.

U federalnoj tjeralici za Laundriejem, izdanoj prošli tjedan zbog upotrebe uređaja za neovlašteni pristup u okrugu Wyomingu i drugdje, navodi se da je između 30. kolovoza i 1. rujna Laundrie upotrijebio debitnu karticu i PIN za račune koji mu ne pripadaju i zbog toga da se tereti za više od 1000 dolara.

Odvjetnik obitelji Laundrie rekao je da je uhidbeni nalog povezan "s aktivnostima koje su se dogodile nakon smrti Gabby Petito i nisu povezane s njezinom smrću".

- FBI se usredotočuje na lociranje Briana, a kada se to dogodi, pojedinosti optužnice bit će razmotrene na odgovarajućem forumu - rekao je odvjetnik Steve Bertolino.

Par je s Floride putovao u kombiju, posjećivao nacionalne parkove i oboje su objavljivali fotografije na Instagramu. Mnogi sumnjaju na zaručnika jer je policija iz Utaha rekla kako se susrela s parom jer se fizički sukobio, no oni su tada rekli da je sve u redu, da se planiraju vjenčati i da ne žele podnijeti prijavu. U izvještaju piše da je Petito bila zbunjena i vrlo emotivna pri susretu s policajcima.

VIDEO>>Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa

Komentara 1

LI
liliZG
13:13 29.09.2021.

to mi malo kao AlCapone za neplaćeni porez a ne ubojstva, -.... prvo će ga uloviti za korištenje kreditne kartice bez ovlaštenja a onda će valjda izgraditi slučaj za ubojstvo..... ako ga ikad ulove...... ...mislim da su ga starci ipak negdje pospremili na sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije