Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Severina se oglasila: "Kako je majci kada joj ovrše djecu jer ih je htjela zaštititi?"

Foto: instagram
1/6
28.09.2021.
u 12:02

"U sustavu zaštite djece nešto debelo ne valja. Vrijeme je promjena. Ali na njih ne mogu čekati pojedine žrtve. U ovom slučaju riječ je o dvije djevojčice, čija mama čini sve da ih spasi od 'ovrhe'. Kao što sam obećala, želim pomoći roditeljima koji su žrtve institucionalnog nasilja i koncepta 'otuđenja'.

Pjevačica Severina Vučković na svojim je društvenim mrežama objavila apel za pomoć majci kojoj su djeca oduzeta iako ih je pokušala zaštiti od oca zlostavljača.

"[I DJECU OVRŠUJU, ZAR NE?] Grozno je kad vam ovrše stan, a sad zamislite kako je kad majci ovrše djecu? Samo zato što ih je pokušala zaštititi od oca zlostavljača. 

U sustavu zaštite djece nešto debelo ne valja. Vrijeme je promjena. Ali na njih ne mogu čekati pojedine žrtve. U ovom slučaju riječ je o dvije djevojčice, čija mama čini sve da ih spasi od 'ovrhe'. Kao što sam obećala, želim pomoći roditeljima koji su žrtve institucionalnog nasilja i koncepta 'otuđenja'. Tko nije doživio teško, može razumjeti. U majčino ime, koja mora kriti svoj identitet, govore iz ženske udruge B.a.B.e. I hvala im na tome i hvala što skrbe o njoj.  Političarke i političari, stručnjakinje i stručnjaci pomozite majci, spasite djecu!" napisala je Severina uz video

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina je nedavno dala intervju za H-alter u kojem je progovorila o problemima s kojima se susretala oko dobivanja skrbništva nad svojim sinom Aleksandrom. Portal H-alter u međuvremenu je dobio zabranu objavljivanja tekstova o Poliklinici za zaštitu djece Grada Zagreba kao i o njenoj ravnateljici Gordani Buljan Flander, a nakon toga je  gradonačelnik Tomislav Tomašević razriješio cijelu Upravu Poliklinike, a ravnateljica podnijela ostavku. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Kakodane
12:57 28.09.2021.

Pojmovi majka i Severina, nikako ne idu u istu rečenicu.

DU
Deleted user
12:29 28.09.2021.

Citiram: " U majčino ime, koja mora kriti svoj identitet, govore iz ženske udruge B.a.B.e. I hvala im na tome i hvala što skrbe o njoj. " Koji je TOČNO razlog za struku, a time i RH da bi se majci ovrhom oduzela djeca, a koju štiti udruga vjerojatno od nasilja partnera kako se da iščitati?

DU
Deleted user
12:45 28.09.2021.

Severina uvijek nađe način da je u medijskoj pozornosti. Kako će to ona odgajati sina to ćemo još vidjeti. Valjda ne za porno glumca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije