Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka četvero djece

U 36. godini preminula je YouTuberica Mel Thompson. Tužnu vijest potvrdio njen suprug: 'Bila je stup naše obitelji'

Foto: Youtube screenshot
1/4
28.09.2021.
u 10:00

Thompson je imala 55.000 pratitelja na Instagramu i 170. 000 pretplatnika na YouTubeu koji trenutačno izražavaju sućut u komentarima njenog posljednjeg videa, koji je objavila prije samo tri dana.

Preminula je vizažistica i YouTuberica Mel Thompson. Mel je imala samo 35 godina, a tužnu vijest o smrti potvrdio je njen suprug Puffin. 

"Mel je nažalost jučer preminula", napisao je na Instagramu njen muž Puffin u z seriju fotografija pokojne supruge . "Zaista je teško odabrati samo 10 fotografija. Izgubili smo prekrasnu osobu" dodao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

 

Obitelj još uvijek nije objavila uzrok smrti. 

Thompson je imala 55.000 pratitelja na Instagramu i 170. 000 pretplatnika na YouTubeu koji trenutačno izražavaju sućut u komentarima njenog posljednjeg videa, koji je objavila prije samo tri dana. 

 

Na YouTubeu je inače objavljivala tutoriale i recenzije proizvoda dekorativne kozmetike, a često i neke detalje iz privatnog života, tako da je jednom prilikom kazala kako se borila s kroničnom boli, te je dosta anksiozna. 

Njen suprug naglasio je kako je nakon što je Mel umrla odgovarao na gomilu poruka ljudi koji nisu znali da je preminula. Napisao je kako je bilo divno vidjeti kako je vila voljena, te da je bila stup njihove obitelji. 

Thompson je inače bila majka četvero djece.  

VIDEO Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kapetan_cokula
kapetan_cokula
10:31 28.09.2021.

jedina pozitivna osobina je što je imala decu . Sva ostalo je minus i odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije