Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iskustvo

Hrvatska Selena Gomez imala nesreću u Beogradu: 'Nitko me nije pitao treba li mi pomoć'

Foto: Privatni album
1/5
26.06.2019.
u 10:45

S Hanom je za sada sve u redu, a nada se da će tako i ostati.

Hana Mašić još je prošli tjedan punila stupce kao najseksi hrvatska pjevačica koja s ponosom nosi i nadimak hrvatska Selena Gomez, a sada je iza nje neugodno iskustvo koje je doživjela na beogradskim ulicama. Naime, seksi Hana imala je prometnu nezgodu u središtu Beograda.

– Išla sam na radiopostaju. Ispred mene našao se auto koji je stajao s upaljenim žmigavcima i željela sam ga zaobići. Procijenila sam da to mogu napraviti bez problema. Međutim, kada je vozač autobusa primijetio da želim u lijevi trak ispred njega, dao je gas i udario moju lijevu stranu. Odvalio mi je cijeli prednji kraj - govori pjevačica Hana Mašić.

S Hanom je za sada sve u redu, a nada se da će tako i ostati budući da se nakon naglog udarca bol katkada zna javiti kasnije. Srećom, u autu Hana nije bila sama već s prijateljem pa joj je cijela muka prošla u manjem stresu.

– On mi je pomogao i sreća da je bio sa mnom u autu jer nitko od prolaznika nije ni pitao treba li pomoći – kazala je zagrebačka pjevačica koja svoju karijeru gradi preko Grand produkcije.

Šteta na autu koji je ostao bez prednjeg dijela još nije procijenjena. Ipak, ističe kako je najvažnije da je ona dobro te kako je trenutačno najviše veseli što njezina nova pjesma ''Nužno zlo'' odlično prolazi kod publike.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
11:21 26.06.2019.

da vecernjak ne prati istocne tabloide ne bi hrvatska ni znala da imamo jos jednu cajku kojoj valjda ni mater ne tepa da je zgodna

BL
Bljesak95
10:56 26.06.2019.

Ko je ta

Avatar SarmaBurek
SarmaBurek
10:54 26.06.2019.

Da da, u Zagrebu ili U Splitu svi bi letjeli oko nje, kao i oko mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije