Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Holivudska glumica u nezgodi: Jak vjetar joj podignuo haljinu i otkrio donje rublje!

Foto: PA/Pixsell
1/13
27.07.2021.
u 17:20

Naime, nešto je zaboravila u automobilu stoga se vratila po to, no kada se sagnula pokupiti to s poda automobila, vjetar joj je uzdignuo plavu haljinu i pokazao pozadinu.

Južnoafrička i američka glumica Charlize Theron (45) ponosna je majka dvoje posvojene djece, Jacksona i August, a otkako ih je posvojila, gotovo je u cijelosti posvećena samo njima. 

U Los Angelesu dok je išla na dijetetove satove plesa dogodila joj se poprilično smiješna nezgoda. Naime, nešto je zaboravila u automobilu stoga se vratila po to, no kada se sagnula pokupiti to s poda automobila, vjetar joj je uzdignuo plavu haljinu i pokazao pozadinu. A sreća ili ne, paparazzi su baš u tom trenutku uspjeli fotkati glumicu koja se vrlo brzo snašla i uzdigla kako bi popravila haljinu. 

Foto: profimedia

Charlize je tako doživjela trenutak nalik onome legendarne pokojne Marilyn Monroe.

Foto: profimedia

Inače, glumica je u ožujku 2012. godine posvojila kćer Jackson (9), za koju je otkrila javnosti da je transrodna, a u srpnju 2015. usvojila je August (5).

"Obje će pronaći sebe tijekom odrastanja i odlučiti tko žele biti, nije na meni da to odlučujem", svojedobno je rekla o njima Charlize. 

Glumica je 2007. dobila američko državljanstvo, a želja za posvajanjem došla joj je iz njezinog  teškog djetinjstva. Naime, još 1991. njezin otac alkoholičar Charles prijetio je njoj i njezinoj majci Gerdi dok je bio pijan. Uzeo je pištolj i htio ih upucati, no njezina majka brzo se snašla i preotela mu pištolj i ubila ga u samoobrani, što je bio zaključak i policije stoga nije bilo pravnih posljedica za nju. 

VIDEO>>Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:28 27.07.2021.

Padobranke.

CK
CKI
20:01 27.07.2021.

Ja belaja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije