Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje na Hvaru

Nina Badrić pozirala s Majinim sinčićem Bloomom i oduševila pratitelje: Samo nemoj plakati

Foto: Instagram/ majasuput
1/8
26.07.2021.
u 12:20

Pjevačica Nina Badrić nedavno je u komentarima ispod fotografije pozvala Maja Šuput na Jelsu gdje se odmara u svojoj vikendici, a ovog vikenda Maja je na svojem Instagram profilu objavila nekoliko videa i fotografija na kojima se druži s kolegicom.

Pjevačica Nina Badrić (49) nedavno je u komentarima ispod fotografije pozvala Maja Šuput (41) na Jelsu gdje se odmara u svojoj vikendici, a ovog vikenda Maja je na svojem Instagram profilu objavila nekoliko videa i fotografija na kojima se druži s kolegicom.

-Bloom vodi komada na večeru, napisala je Maja uz video na storiju, a potom je objavila još nekoliko snimaka i fotografija na kojima ga Nina drži u naručju.

Foto: Instagram/ majasuput

- Lijepa ti je teta Nina?, upitala je Maja Blooma koji je znatiželjno promatrao oko sebe, a Nina nije skidala osmjeh s lica dok je držala malenog, a na pitanje kakav joj je prvi dejt Nina je odgovorila:

-Samo nemoj plakati!

Uz fotografiju koju je objavila Maja je kratko napisala:

-Hvala ti Nina, bila je zaista čarobna večer, a brojni pratitelji su pisali komplimente.

Foto: Instagram/ majasuput

"Lijepo joj stoji", "Predivni", "Nina će biti lijepa mama", samo su neki.

Podsjetimo, obitelj Šuput - Tatarinov nedavno je  uživala u godišnjem odmoru u Turskoj, u luksuznom resortu D Maris Bay. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom. 

VIDEO>>Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Komentara 7

BU
Bubaclex
12:40 26.07.2021.

Nina krumpir te čeka! Još koji dan i počinju kampanje vađenja

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:34 26.07.2021.

Cuj ovo: Nina ce biti lijepa mama!!!! Buahahaha pa nema Nina 21 godinu, nego 50...ako nije do sad bila mama vise sigurno nece...

SO
sohnahoakasaa
16:56 26.07.2021.

Joj dosta je jedne i druge. Maja ne skriva da je 'luda' al ova glumata. Uvaljuje se kome i gdi stigne, nanaša tuđu decu. Da ima malo mozga i da joj je stala već bi učinila neko dete sretnim akk nemre svoje. Pristojni ljudi ne pričaju o drugima na ovaj način ali ove dve su posvuduše najgore i očekuju komentare jer im je to hrana. Patologija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije