Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Glumica (65) objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, pratitelji joj poručili: 'Sklad unutrašnje i vanjske ljepote'

Foto: Instagram
1/15
26.07.2021.
u 14:25

Srbijanska glumica Mirjana Karanović na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u potpunosti gola, a u komentarima su mnogi istaknuli njezinu figuru i pružili joj podršku.

Srbijanska glumica Mirjana Karanović (65) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju s plaže na kojoj pozira u potpunosti gola. Na fotografiju glumica drži ruke u zraku, a okrenuta je leđima prema kameri. Jako svjetlost sunca je njezino tijelo, na fotografiji, potamnila pa je figura izraženija. U opisu fotografije istaknula je hashtagove kojima je naznačila da fotografija nije uređivana. 

Foto: Instagram screenshot
Objava je skupila više od 6000 lajkova, a u komentarima su joj mnogi pratitelji pružili podršku. "Sklad unutrašnje i vanjske ljepote!", jedan je od komentara. "Svaka čast na vitkoj liniji", dodala je druga osoba, a poručili su joj još i da je najljepša, uvijek divna i zvijezda. "Ova žena je čarobna", još je jedan od komplimenata koje je dobila. Podršku su joj pružile i mlađe kolegice, glumice Hristina Popović, Milena Radulović i Danijela Štajnfeld.

Inače, Karanović je pobornica nudizma te često objavljuje fotografije na kojima se nalazi u kupaćem. Dodajmo i da glumica naporno vježba kako bi održala svoju figuru, a kako izgledaju njezini treninzi pokazala je i svojim pratiteljima. U jednom je intervjuu istaknula i da je za njezinu figuru zadužna, osim treninga, i genetika te zdrav način života.

Podsjetimo, glumicu publika pamti po ulogama u filmovima 'Otac na službenom putu', 'Dobra žena' i  'Petrijin vijenac' te seriji 'Ubice mog oca', a dobila je i brojne nagrade. Inače, u kazalištu je ostvarila više od 70 uloga, a od 1995. godine predaje glumu na Akademiji umjetnost BK u Beogradu, gdje je od 2009. godine i dekanica. Surađivala je s najvećim jugoslavenskim imenima iz svijeta glume i filma.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:19 27.07.2021.

A ja mislio opet Nina Badrić

ZL
Zloky
09:31 28.07.2021.

Pa ljudi...ova žena nikad nije bila ljepa..a pogotovo zgodna...vidi joj struka...nema ga...ostarila i sva bez veze.....

MU
Munain
14:23 27.07.2021.

Nakon što je (pokazat će se kasnije) lažno optuživala Branislava Lećića, sad je opet neizmjerno željna medijske pažnje... Ovo vrijeme za neke je zaista teško...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije