Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Grgiću drhtao glas tijekom nastupa, jedva je suspregnuo suze: 'Znam da mu je danas teško'

Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
29.10.2022.
u 21:40

U večeri šansona Goran Grgić i njegova mentorica Ivana Kindl nastupili su s pjesmom "Dida moj" Arsena Dedića. - Drago mi je da smo je otpjevali, da smo se odlučili na nju i da smo potaknuli neke emocije, nadam se - rekao je Goran.

U večerašnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' na pozornicu je stao i glumac Goran Grgić (56) koji je bio posebno emotivan zbog tužne vijesti koja je danas odjeknula Hrvatskom. Grgić je ostao bez velikog prijatelja, scenarista i redatelja Lukasa Nole, koji je preminuo danas u 59. godini života nakon duge i teške bolesti. Tužnu vijest za Večernji list potvrdio je upravo Grgić koji nam je i danas poslijepodne rekao da mu je izuzetno teško. 

U večeri šansona Grgić i njegova mentorica Ivana Kindl nastupili su s pjesmom "Dida moj" Arsena Dedića. - Drago mi je da smo je otpjevali, da smo se odlučili na nju i da smo potaknuli neke emocije, nadam se - rekao je Goran.

Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

- Jeste, itekako. Barem meni, komentirao je Duško. Za svoj nastup od žirija su dobili 19 bodova. Zadovoljna je bila i Goranova mentorica Ivana koja je tek kratko kazala: 'Znam da mu je danas teško'.

I Marko je primijetio veliku emotivnost Goranove izvedbe, rekavši da ocjena ne bi bila baš dobra kad bi komentirao samo tehniku pjevanja, ali da to sad ne može raditi jer je Goran "emotivno bio 150 posto u pjesmi". Battifiaca je rekao da je emocija nekad važnija od intonacije, a Danijela da je emocija uvijek važnija od pogođenih tonova. 

- Ova interpretacija dozvoljava puno slobode i vi ste je donijeli na jedan predivan način. Hvala vam zbog toga - zaključila je Danijela.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Komentara 9

Avatar MinerVlado
MinerVlado
03:50 30.10.2022.

Taj Grgić, to je valjda najveći antitalent za pjevanje. Pa ko to može slušati!? Katastrofa!

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:00 29.10.2022.

Da, to je od krucijalne važnosti da ste Duškove emocije dotakli, jako bitno

LU
LusterMikawa
06:55 30.10.2022.

Ček ovo netko stvarno gleda? 🤦🏻‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije