Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Gordana i Bernard nisu imali sretan kraj nakon showa: 'Blokirala me iz nepoznatih razloga'

Gordana i Bernard
Foto: RTL
1/6
22.07.2023.
u 11:15

- Jednostavno mi je blokirala telefon i nikako nisam mogao stupiti u kontakt s njom pa nisam više ni tražio načine", ispričao je poduzetnik. Iako je priznao da mu se život nije puno promijenio nakon sudjelovanja u emisiji, svejedno neke stvari više nisu iste kao prije.

Gordana Josipović i Bernard Bratović par je iz druge sezone showa "Brak na prvu" čiji je odnos bio pun uspona i padova. Gordana je već na vjenčanju priznala da Bernard nije njezin tip muškarca. Ipak, činilo se da je poduzetnik iz Poreča svojim zabavnim karakterom i optimizmom pridobio Gordanu i uživali su zajedno na medenom mjesecu u Crikvenici.

"Što se tiče zbližavanja, mislim da smo se ful zbližili s prijateljske strane. Komunikacija nam je izvrsna. Čovjek je super, ja mu još nisam grešku našla. Možda mu nađem, ne znam", rekla je tada Goga. Na kraju eksperimenta par je odlučio da će njihov odnos ostati prijateljski. Bernard je nakon završetka showa za RTL otkrio čuje li se s Gordanom.

"Nažalost, iz meni nepoznatih razloga, s Gordanom više nemam nikakav kontakt. Jednostavno mi je blokirala telefon i nikako nisam mogao stupiti u kontakt s njom pa nisam više ni tražio načine", ispričao je poduzetnik. Iako je priznao da mu se život nije puno promijenio nakon sudjelovanja u emisiji, svejedno neke stvari više nisu iste kao prije.

VEZANI ČLANCI:

 

"Tek sada vidim da je gledanost ove naše emisije velika jer stvarno od početka emitiranja dobivam brojne poruke podrške i jako puno zahtjeva za prijateljstvo na društvenim mrežama, a mogu reći da mi to na neki način i sviđa, da budem iskren", istaknuo je Bernard.

Na sudjelovanje u showu gleda samo pozitivno. "Poručio bi onima koji se premišljaju da li da se prijave u emisiju ili ne jednu stvar - idite i nećete zažaliti jer je to jedno predivno iskustvo i stvarno se može dogoditi lijepa stvar i ljubav. No, nažalost, meni nije", ispričao je.
Gordana je tek kratko komentirala odnos sa svojim suprugom iz 'Braka na prvu'. "Što se Bernarda tiče, ne čujemo se, ubrzo nakon posljednjeg snimanja prestao je svaki kontakt", rekla je.

Osvrnula se i na svoje sudjelovanje u 'Braku na prvu'. "Sudjelovanje u showu bilo je jedno divno iskustvo za mene, čak se usuđujem reći da sam puno toga naučila od tih divnih ljudi koji su radili za RTL. To  je baš bio trenutak koji sam odlučila sebi posvetiti i nije mi žao", zaključila je.

VIDEO: Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu noć sam probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja' 

.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije