Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova linija

Glumica izgubila 30 kg pa zaplesala hit ples na novom projektu i oduševila pokretima

Foto: Screenshot
1/15
19.07.2021.
u 22:40

Glumica je trenutno zauzeta u Atlanti snimanjem novog filma "Senior Year", što joj je prvi projekt otkako je smršavila 30 kilograma.

Glumica Rebel Wilson (41) potpuno je promijenila svoj izgled i izgubila više od 30 kilograma, zbog čega je bila primorala potpuno promijeniti stil života.  Najnovijim fotografijama gotovo šokira svoje fanove jer Wilson iznova pokazuje, kako se čini, nikad uži struk. Otkako je smršavila stalno objavljuje fotografije kojima zadivljuje sve svojom nevjerojatnom transformacijom.

Glumica je trenutno zauzeta u Atlanti snimanjem novog filma "Senior Year", što joj je prvi projekt otkako je smršavila 30 kilograma. Na svom Tik Tok profilu podijelila je video u kojemu se vidi kako zajedno s curama iz filma pleše odjevene u kostim navijačica. Cure su plesom proslavile posljednji dan snimanja.

@rebelwilson

I mean …I can’t love these guys any more! Happy last day Brandon! Jeremy, Avantika, Josh and all my Bulldogettes rocked it HARD today! ##SeniorYear

♬ Fast (Motion) - Saweetie

Glumica se u objavi zahvalila glumcu Brandonu Scottu Jonesu kojeg je upoznala na snimanju filma "Isn't it romantic". 

Podsjetimo, u razgovoru za jedan časopis otkrila je kako ključna stvar u gubljenju kilograma, barem u njenom slučaju, nije ekstenzivno vježbanje već jednostavno - šetnja. 

Kako je kazala, razmišljala je o smrzavanju jajnih stanica, a doktori su joj savjetovali da povede više računa o zdravlju kako bi proces imao bolje učinke. 

"To jednostavno prije nije bilo prioritet i nisam znala kako to ispravno raditi", kazala je Wilson o svom zdravlju. Tijekom mršavljenja otišla je u wellness u Australiji gdje je naučila pozitivne stvari šetanja, što je uskoro poslala nova rutina. Uskoro, krajem 2020. dosegla je svoju idealnu težinu: 74 kg.  Također, usavršila je i svoju prehranu pa je jela hranu s dosta proteina.

"Cilj nikad nije bio da ja budem mršava, u neke haljine znam da nikad neću stati. Ali ponosna sam na sebe i balans koji sam ostvarila", kazala je glumica.

VIDEO>> Britney prvi put javno o svom životu: "Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu i depresivna sam"

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tomizo
23:36 19.07.2021.

Hmm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije