Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna kombinacija

Jelena Rozga nosi cipele koje su podijelile mišljenja, a ovisno o modelu koštaju i do 8500 kuna

Foto: Instagram screenshot
1/8
16.07.2021.
u 08:00

Pjevačica Jelena Rozga uživa u rodnom gradu Splitu, a na Instagram profilu podijelila je fotografiju u ležernoj ljetnoj kombinaciji, a pozornost svim ljubiteljima mode zasigurno su ukrale upečatljive Valentino cipele koje su predmet žudnje svih zaljubljenica mode.

Pjevačica Jelena Rozga uživa u rodnom gradu Splitu, a na Instagram profilu podijelila je fotografiju u ležernoj ljetnoj kombinaciji, a pozornost svim ljubiteljima mode zasigurno su ukrale upečatljive Valentino cipele koje su predmet žudnje svih zaljubljenica mode.

Model cipela Rockstud, ukrašen zakovicama, talijanski modni brend Valentino je izbacio još 2010. godine, a rijetko tko je mogao predvidjeti da će upravo taj model postati toliko popularan, a Rockstudice su postale jedan od najpoželjnijih dizajnerskih komada, pa se u ovaj klasični komad svakako isplati uložiti novac.

Bez obzira na to radi li se o klasičnim bojama poput crne ili upečatljive žute, ravna ili visoka peta, Valentino cipele nezaobilazan su komad u ormaru mnogih poznatih dama, a iz sezone u sezonu su rasprodane čim se pojave na policama dućana ili online.
Rockstud cipele prošle godine su proslavile 10. godišnjicu, pa je tako legendarna talijanska kuća Valentino predstavila novu kolekciju, Roman Stud koja je dostupna u nekoliko modela, a idealne su za ljetne kombinacije.

Izrađene su od talijanske kože, a model kasi prepoznatljivi T- oblik remena ukrašen prepoznatljivim zakovicama, koje su na Roman Stud modelu nešto veće od onih na klasičnom. Cijena im se ovisno o modelu kreće od 4366 do 8500 kuna, a dolaze u nekoliko boja i modela.

Foto: Valentino

Ovom modelu nisu odoljele mnoge poznate dame, pa ih tako nose Kyle Jenner, blogerice Tamara Kalinić i Leonie Hanne, a ovaj upečatljiv model cipela nosi i pjevačica Jelena Rozga koja je sandale spojila s klasičnim trapericama, lepršavom košuljicom na pruge i pletenom torbom, a fotografiju je objavila na društvenim mrežama uz opis: "Ta divna splitska noć". 

Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial

Fotografija je prikupila mnogo lajkova, ali i komentara: "Najdivnija", "Kao djevojčica", "Predivna", samo su neki.

Jelena je inače poznata po odličnom stilu, a u slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije.

Komentara 13

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
08:48 16.07.2021.

To je naručila, slikala se u njima pa ih vratila...

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
09:03 16.07.2021.

Oklen joj dojke? Bit će i ona ubrzo unakažena.. a slape.. bože moj, dizajn nije bitan kad je veliko ime u pitanju

SK
skupiduša
10:16 16.07.2021.

Nebitno tko je sto obuo, obukao! Svatko bi mogao naručiti odjeću, fotografa da ga snimi i da se čuje za njegovo ime, to se odnosi i na "slučajne" dame sa spice. Sve je to providno i na silu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije